Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Жовтень » 2 » До Дня людей похилого віку
3:09 PM
До Дня людей похилого віку

Добро творити просто

 

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана. Цього дня бібліотеки Куяльницької громади мають добру можливість нагадати своїм читачам про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства, висловити визнання ветеранам за їх багаторічну працю і внесок у розвиток громади під час годин доброти, вечорів пошани, вечорів-зустрічей.

Так, працівники Новоселівського Будинку культури М.Мойсенець, Л.Мойсенець та завідуюча бібліотекою Олена Швець організували і провели годину доброти "Теплом своїм зігрій людину", відвідали разом з учнями місцевої школи пенсіонерів, інвалідів та ветерана війни С.К.Струлевича, подарувавши невеличкі дарунки і квіти. 

Бібліотекар села Мардарівка Людмила Шевченко спільно з працівником Будинком культури Л. Піструїл провели вечір-зустріч «Непомітно осінь входить у життя» з людьми похилого віку, привітавши їх і почастувавши солодощами і чаєм. 

В Качурівській сільській бібліотеці відбулася година пошани «Добро творити просто» ветерана бухгалтерської справи, постійного читача бібліотеки Євгенії Василівни Сауляк, яку провели бібліотекар Катерина Гоцуленко та завідувачка клубом Ольга Поштар разом з бібліотечним активом. 

Працівники культури села Липецьке Любов Лунгул, Лариса Димпул та Інга Урсул провели зустріч з людьми похилого віку "У старості обличчя мудре", а працівники культури села Нестоїта (Наталія Стопчанська, Тамара Гребонос, Галина Ряжева) - "круглий стіл" під назвою "У срібнім сяйві прожитих років".

В центральній бібліотеці Куяльницької ЦБС в рамках екскурсійного тижня «Бібліотечний вересень» для студентів I курсу медичного училища ім. В. Жуковського була проведена година доброти «Мудрої осені щасливі миттєвості» (бібліотекар відділу краєзнавства Надія Балабан) та відеопрезентація «Для них роки в радість» (бібліотекар Інтернет-центру Ольга Волкунович).

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 486 | Додав: Olga | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz