Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2021 » Червень » 29 » До Дня Конституції України
3:35 PM
До Дня Конституції України

Символ державної величі

 

День Конституції України - одне з головних свят нашої держави. Це день, з якого ми закріпили правом нашу незалежність, суверенітет і територіальну цілісність.  Конституція- це  Основний Закон держави, який установлює  основи життя суспільства й державного устрою, що має найвищу юридичну силу. До 25-річчя Конституції України в бібліотеках Куяльницької громади пройшла низка тематичних заходів.

В Новоселівській сільській бібліотеці пройшов правовий путівник "Оберіг нашої державності". Відвідувачам, які завітали до бібліотеки була представлена книжково-ілюстративна виставка "Конституція незалежної України". Завідувачка бібліотекою Олена Швець в ігровій формі розповіла про права та обов'язки кожної дитини, основні символи нашої держави.

Присутні із задоволенням відповідали на питання правової вікторини "Запитання від Феміди", а гра "Захищаємо права казкових героїв", де діти зачитували тексти телеграм від імені літературних героїв по відношенню до яких були порушені права та разом з бібліотекарем розглядали конкретні ситуації порушення прав дитини на їх прикладі найбільш захопила дітей.

В бібліотеці села Малий Фонтан пройшла правова вікторина "Чи знаєте ви Конституцію України", яку провели зав. бібліотекою Ірина Дмитрієва спільно з зав. клубом Іриною Попенко.  Була презентована книжкова виставка "Конституцію вчити - за законами жити", на якій представлена література з фонду бібліотеки про найважливіші історичні моменти конституційного процесу на складному і довгому шляху державотворення України.

Презентація книжкової виставки «Конституція України – основний закон для влади і громади» відбулась в бібліотеці Старої Кульни. Присутні ознайомились з історією створення першої Конституції та відповідали на питання правової вікторини.

Книжкова виставка "Конституція - оберіг нашої держави" привернула до себе увагу читачів бібліотеки села Глибочок.

Цікавою для користувачів стала тематична викладка «Символ державної величі», розгорнута в бібліотеці села Бочманівка.

Користувачів центральної бібліотеки громади з Основним Законом держави знайомить книжкова виставка «Конституція – оберіг нашої держави».

Більше фото - на блозі ЦБС

Переглядів: 1842 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz