Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2023 » Травень » 23 » До Дня Героїв України
12:04 PM
До Дня Героїв України

Українці - нація героїв

 

 23 травня в Україні відзначається День Героїв з метою вшанування пам’яті борців, які відстоювали незалежність та вільний вибір України.

День Героїв – це не лише можливість вшанувати пам’ять загиблих за волю України, але і звернути увагу на живих героїв, які повернулися з війни – на тих, хто вижив, вистояв, здобув перемогу над ворогом і над собою і продовжує розвивати Україну, показуючи приклад.

Цього дня в бібліотеках Куяльницької громади проходять пам’ятні заходи, які знайомлять дітей і дорослих з книжками про героїв фронту і тилу, висвітлюють правдиву історію агресії та протистояння в російсько-українській війні, виховують дітей та молодь на подвигах земляків, які захищають ціною свого життя наш щоденний спокій.

Тематичну книжкову добірку «День Героїв» презентує віртуальним користувачам та читачам центральної бібліотеки сторінка "Книга бібліотечна" в мережі Фейсбук.

Центральна дитяча бібліотека презентує книжкову новинку – книгу Олени Максименко «Пси, які приручають людей», яка є хвилюючою розповіддю дівчинки-підлітка про війну 2014 року.

Бібліотека села Гидерим запропонувала своїм користувачам відеоперегляд під назвою "Історії про героїв України".

Бібліотека села Коси запросила своїх юних користувачів на історичну годину "Українці - нація героїв", яка познайомила підлітків з історією свята та українського визвольного руху, лідерами якого були Євген Коновалець та Симон Петлюра, а також віддала шану українським воїнам, які виборюють сьогодні нашу свободу і незалежність.

В бібліотеці селища Борщі (Зірниця) оформлена книжкова виставка-пам'ять "Вони полягли за вільну Україну", на якій представлені фото загиблих воїнів Героїв земляків Дмитра Зайцева і Олександра Ткачука та  книги про мужність борців за волю України.

В бібліотеці села Соболівка пройшов перегляд веб-презентації «День Героїв - День Памʼяті усіх Українців».

Схиляємо голови, віддаючи глибоку шану всім, хто поклав своє життя за свободу рідної землі. Вічна пам’ять і слава Героям! Вони не вмирають, а навічно залишаються нашою славою та небесними захисниками України!

Більше фото - на сторінках блогу бібліотеки

Переглядів: 130 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz