Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Травень » 22 » До Дня Європи в Україні
11:38 AM
До Дня Європи в Україні

"Галопом по Європах" в ПЄІ центральної бібліотеки

 

В Пункті європейської інформації в центральній бібліотеці Куяльницької ЦБС продовжують знайомити молодь з країнами Європи.

Чи багато ми знаємо про Європу? Чи можемо ми впізнати європейські країни за відеосюжетами, чи знайомі нам архітектурні пам'ятки, які вражають не одне покоління європейців, чи які страви є традиційними для тієї чи іншої країни? На ці та інші питання намагались знайти відповідь студенти Подільського професійно-технічного ліцею на заході "Україна на карті Європи", який відбувся в рамках Дня Європи в Україні. На заході була присутня начальник відділу розвитку культури та туризму Куяльницької сільської ради Ольга Шапран.

Ведучі заходу - Ольга Волкунович та Олена Жарук - розповідали та презентували студентам відеоряд про історію створення Євросоюзу,  країни, що входять до його складу, кількість населення та завдання, що стоять перед євроспільнотою.

Запам'ятати багато нової інформації юнакам та дівчатам допомогла розважально-ігрова програма "Європейські перегони" з  "Бліц"-вікториноюгеографічним конкурсом "Галопом по Європах", конкурсами "Шедеври архітектури" та "Вгадай традиційну страву на фото та визнач її батьківщину". До вподоби студентам стали і цікаві факти з яскравим відеорядом. 

Наприкінці заходу бібліотекар Ольга Волкунович зосередила увагу юнаків та дівчат на тому, що в бібліотеці вже третій рік працює Пункт європейської інформації, де кожен може отримати доступ до інформаційних ресурсів євроінтеграції щодо функціонування інституцій Європейського Союзу, економіки, можливостей навчання, участі у молодіжних та інших програмах ЄС.

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 734 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz