Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2021 » Травень » 14 » До Дня Європи
10:15 AM
До Дня Європи

Відкрий Європу для себе!

 

Напередодні Дня Європи, який буде відзначати уся країна 15 травня, центральна бібліотека Куяльницької громади запрошує усіх бажаючих відвідати Пункт європейської інформації, відкритий в 2016 році в рамках міжнародної програми «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся у ПЄІ»У ньому завжди можна ознайомитись з новинками літератури про Європу на поличках  "EUROBOOKSHELF", подивитись огляд книжок на сторінці Facebook "Книга бібліотечна"

Серед представлених на поличках Пункту європейської інформації книжок - "Історія європейської цивілізації" під ред. Умберто Еко, "Європа. Історія", "Історія європейської ментальності" під ред. П. Дінцельбахера, "Україна на шляху до Європи", "Украина - Европа: хронология развития", "Європа у 12 уроках" П. Фонтена,  "Європейський Союз: що це таке?", "Відкрий Європу для себе" та інші, багато тематичних брошур, буклетів та проспектів, які дозволять ближче познайомитись з нашими європейськими сусідами.

Для інтернет-користувачів в цьому році фахівці центральної бібліотеки підготували  віртуальний бібліомікс "Європа далека і близька":  віртуальні вікторини, інформаційно-просвітницькі відеоролики, перегляди художніх фільмів, презентації книжкових виставок, інтелектуально-розважальні ігри.

Сільські бібліотеки, обладнані інтернет-центрами, запрошують своїх читачів здійснити цікаві мультимедійні подорожі та віртуальні круїзи, захоплюючі  вебекскурсії та віртуальні турне країнами Європи. Серед назв заходів – «Разом з книгою по Європі», «Європейський експрес», «Парад країн Європи», «Усміхнись нам, Європа», «Мандруємо європейськими містами», «Подорожуємо Європою з героями казок» та інші.

Отож, усіх, хто цікавиться європейським життям, освітою,  культурою, історією, літературою, чекаємо в Пункті європейської інформації та на інтернет-ресурсах центральної бібліотеки, в інтернет-центрах сільських бібліотек. Відкривайте для себе Європу разом із бібліотеками!

Більше фото - на блозі ЦБС

Переглядів: 1604 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz