Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2024 » Лютий » 16 » До Дня Єднання
12:50 PM
До Дня Єднання

Єднаймося в любові до України!

 

16 лютого Україна відзначає державне свято - День єднання, засноване Президентом України Володимиром Зеленським в 2022-му році на тлі попереджень про можливу війну. В умовах війни воно набуло особливого сенсу - показати усьому світові, що ми сьогодні - як ніколи єдині та попри все будемо відстоювати свою незалежність і своє майбутнє.

До цієї дати долучились і бібліотеки Куяльницької громади.

В центральній бібліотеці в єдиному колі патріотичного літературного флешмобу "Бібліотека єднає!" під гаслом "Єднає література! Єднає молодість!" об'єднались твори українських письменників зі сходу та заходу, з півдня та півночі, з Криму та Київщини, з Донбасу та Львівщини.

Бібліотекар села Чубівка разом із завідувачем клубом підготували для юних відвідувачів  патріотичну годину "Сила нашої держави – в єдності". Відвідувачі ознайомились з книжковою виставкою, розкрасили розмальовки в патріотичному стилі, провели бесіду з історії нашої країни.

Завідувачка бібліотекою села Новоселівка спільно з працівниками Будинку культури завітали до Новоселівського ОЗО з інформаційною хвилиною єдності «Україна єдина!». Бібліотекар розповіла про створення нового свята та запропонувала дітям разом із вчителями патріотичний флешмоб - об'єднати на карті України жовто-блакитними сердечками захід-схід, північ-південь як знак поваги та єдності нашої держави. В приміщенні сільської бібліотеки  до уваги користувачів розгорнута книжкова виставка- інсталяція "Україно, твоя сила в єднанні!".

Юні читачі центральної дитячої бібліотеки цього дня оформлювали постер-плакат «Єднаймося в любові до України», декламували вірші, відповідали на запитання патріотичної вікторини.

В бібліотеці села Глибочок відбувся флешмоб з маленькими патріотами "В єдності наша сила".

Працівники культури села Малий Куяльник запросили своїх відвідувачів на патріотичну годину "Єдність Українського народу".

Презентація книжкової виставки "В єдності - сила!" зібрала читачів бібліотеки села Стара Кульна.

До патріотичного флешмобу запросили своїх юних користувачів бібліотекарі сіл Вишневе і Ставки.

Вітаємо усіх громадян нашої наймужнішої країни світу з Днем єднання! Ніхто і ніколи не забере у нас нашу свободу, волю, батьківську хату, рідну землю і мову! В єдності - наша сила!

Більше фото - на блозі бібліотеки

Переглядів: 107 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz