Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2021 » Червень » 18 » До Дня батька
10:01 AM
До Дня батька

«Спасибі, таточку, за все!»

 

У третю неділю червня в більшості країн світу відзначають День батька. Офіційним святом в Україні цей день став у 2019 році згідно Указу Президента України №274/2019 «З метою створення сприятливих умов для зміцнення інституту сім’ї як основи суспільства і визнання на державному рівні ролі батька у вихованні дітей». У 2021 році це свято випадає на 20 червня. Бібліотеки Куяльницької громади не стоять осторонь від цієї події і відзначають День батька різноманітними заходами.

Цікавий майстер-клас  "Листівка для тата з любов'ю" провела для своїх читачів бібліотекар селища Борщі Оксана Перебітюк. Юні користувачі бібліотеки майстрували вітальні листівки у вигляді чоловічої сорочки для своїх татусів. Бібліотекар розповіла присутнім історію святкування Дня батька, допомогла створити подарунок для їх татусів та в свою чергу діти мали змогу ознайомитися з книжковою виставкою "Батько - захисник роду".

З конкурсами дитячого малюнку під назвою «Мій тато – найкращий» приєдналась до святкування Дня батька бібліотеки сіл Глибочок, Новоселівка та Коси. Бібліотекарі Тетяна Руснак, Олена Швець та Олена Дегтяренко запросили до закладу маленьких читачів, учнів 3-4 класів, які із задоволенням   малювали усміхнені обличчя своїх татусів, знаючи, що цей подарунок батькові буде не просто несподіванкою, але й приємним сюрпризом.

В Гидеримській бібліотеці оформлена фотовиставка під назвою "Тато - захисник своєї сім'ї та своєї родини".  

На годину спілкування «Батько – гордість моя» запросили маленьких «читайликів» бібліотекарі села Куяльник.

«Мій тато вміє все на світі» - під такою назвою пройшла година спілкування в бібліотеці села Стара Кульна. Завідувачка бібліотекою Ганна Кабак познайомила дітей з книжковою виставкою, присвяченою батькам та хлопчикам, майбутнім татусям. Діти із задоволенням розповідали про своїх татусів, брали участь у конкурсі «Закінчить прислів’я», відгадували загадки про родину.

Свято батька під назвою «Тато мій гарний, сміливий і дужий, він вміє, напевно, все в світі робить!»  провела з учнями 1-4 класів пришкільного табору «Сонечко» бібліотекар села Бочманівка Ксенія Чиканчи. Кожна дитина,  розповідаючи історію про свого тата, хотіла довести, що її батько найкращий, найдобріший і найсміливіший.

Відзначили День батька і дорослі. Так, працівники та користувачі центральної бібліотеки зібрались в краєзнавчому відділі на вечір-спогад «Спасибі, таточку, за все!». За круглим столом вони ділилися спогадами про своїх батьків, оглядали однойменну виставку, на якій були представлені родинні світлини. На вечорі звучали проникливі вірші та пісні, щемливі спогади та веселі історії.

Усіх батьків України вітаємо з Днем батька! Миру, злагоди, здоров’я вам! Будьте завжди опорою, порадниками та помічниками для своїх рідних.

Детальніше - на блозі ЦБС

Переглядів: 1730 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz