Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2021 » Лютий » 11 » До 150-річчя Лесі Українки
3:48 PM
До 150-річчя Лесі Українки

Display-кросинг "Сузір'я Лесиних творів" триває!

 

Display-кросинг "Сузір'я Лесиних творів" продовжує свою ходу бібліотеками Куяльницької громади.

В бібліотеці села Гонората в рамках  displayкросингу до 150-річчя Лесі Українки до уваги користувачів презентована книжкова виставка  "Невмируща Леся", присвячена великій поетесі, жінці з трагічною долею, яка ввійшла у свідомість поколінь як символ боротьби і незламності духу.

Виставка представлена у двох розділах. Перший розділ -  "Вічно живий голос" - містить художні твори поетеси-лірика, геніального драматурга, талановитого прозаїка, твори, які відображають сутність її духовного світу, її мудрість, любов до України. В другому розділі - "Леся Українка - невідоме про відоме" представлена література про життя і творчість поетеси, маловідомі факти літературної спадщини. Розділ  доповнений цікавими світлинами Лесі Українки.

Відкрити для себе Лесю Українку, ближче познайомитися з творчою діяльністю, особистим життям видатної української поетеси читачам бібліотеки пропонує книжкова виставка-вшанування "Ти себе українкою звала", розгорнута в бібліотеці села Новоселівка.

Естафету кросингу продовжує бібліотека села Малий Фонтан. До 150-річчя з дня народження Лесі Українки видатної української поетеси, письменниці, перекладачки, культурної діячки в бібліотеці була презентована книжкова виставка "Горить зоря її поезії над краєм".

Книжкова виставка під назвою "Леся Українка - видатна дочка Прометея" чекає на читачів бібліотеки села Бочманівка.

До уваги користувачів села Гидерим презентована книжкова виставка  "Я буду вічно жити! Я в серці маю те, що не вмирає..".

А користувачам селища Борщі до вподоби стала книжкова виставка під назвою "Святе ім'я нації" з розділами "Чистий промінь українського слова", "Ти себе Українкою звала" та "Леся Українка - поетична пісня України".

Виставки будуть діяти до кінця лютого. Бібліотеки запрошують всіх бажаючих познайомитися з виставками, відкрити поезію Лесі Українки для себе.

Переглядів: 1242 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz