Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2023 » Липень » 10 » Чілдрен кінофест
11:59 AM
Чілдрен кінофест

Чілдрен Кінофест - в бібліотечних залах Куяльницької громади

 

Ювілейний міжнародний кінофестиваль для дітей і підлітків Чілдрен Кінофест 2023, який тривав з 30 червня по 9 липня, завершився.  Десять найкращих фільмів протягом десяти днів мали змогу подивитися діти майже з усіх сіл нашої громади.

До  щорічного фестивалю дитячого кіно центральні бібліотеки громади долучились ще в 2019 році, збираючи в медіацентрі школярів з різних старостинських округів. Делегації дітей з сіл Куяльник, Новоселівка, Малий Фонтан захоплено спостерігали за героями сучасного дитячого кіно на великому бібліотечному екрані.

Нам дуже приємно, що ювілейний фестиваль 2023 року розширив свою географію. В цьому році до переглядів кінофільмів в центральних бібліотеках долучились бібліотеки-філії КУ "Публічна бібліотека ім. Є. Чикаленка" в селах Бочманівка, Борщі, Малий Фонтан, Гидерим, Коси та ін.

Безумовно, найактивнішою була центральна дитяча бібліотека. Десять днів, десять фільмів, багато глядачів, багато вражень, багато емоцій...

Ми вдячні всім бібліотекарям, які зуміли долучити до світового кіно дитячу аудиторію, подарували дітям гарне  змістовне дозвілля.

Літо триває, і бібліотеки зможуть допомогти своїм юним читачам опанувати шкільну програму, запропонувавши перегляд екранізацій за книгами українських та світових письменників.

Ми чекаємо на вас! Ми працюємо для вас!

 

Переглядів: 201 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz