Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2021 » Вересень » 10 » Бібліотечний вересень
10:05 AM
Бібліотечний вересень

Студенти медучилища на екскурсії в бібліотеці імені Євгена Чикаленка  

 

В бібліотеках Куяльницької громади триває «Бібліотечний вересень» - місячник, протягом якого бібліотекари пропонують мешканцям свого села різноманітні екскурсії та тематичні масові заходи з метою залучення нових читачів, популяризації нової сучасної літератури та нових можливостей книгозбірні.

8 вересня  центральна бібліотека ім. Євгена Чикаленка зустрічала групу другокурсників медичного училища ім. В. Жуковського. Як завжди, знайомство з бібліотекою почалося з фойє (заступник директора Людмила Бензар) та  структурних підрозділів книгозбірні: читацької зали, абонементу, краєзнавчого відділу, Інтернет-центру, Пункту європейської інформації та медіацентру.

На студентів чекало чимало цікавого інформаційного матеріалу від бібліотекарів: презентація планшетної виставки "Українолюб із Перешор" (бібліотекар краєзнавчого відділу Надія Балабан), перегляд документального фільму "До глибини кишені" з серії "Гра долі" (бібліотекар Ірина Пашора), знайомство з новинками підліткової літератури в кулуарах абонементу (бібліотекар Людмила Поросятковська), розміщеної на стіні фантастики, у провулку жахів, на літературній вулиці нобелівських лауреатів, на  площі сучасної української літератури, на перехресті історичних вулиць, на  пригодницькому майдані, у детективному тупику...

А в читацькій залі можна було пробігти "Галопом по Європам" в пункті європейської інформації, відповісти на анкету  книжкових вподобань, познайомитись з книжковими виданнями з доповненою реальністю та дізнатись безліч цікавої інформації про рідний край з бібліографом Інною Вербицькою.

Втомлені, але просвітлені і зацікавлені покидали бібліотеку майбутні медичні працівники. Приємно було дізнатися, що серед дівчат є творчі особистості, які пробують себе в літературі. Ми завжди раді новим обличчям в літературному салоні "Бестселер" і сподіваємось на довгу, добру дружбу.

Більше фото - на блозі бібліотеки

Переглядів: 1439 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz