Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Вересень » 20 » "Бібліотечний вересень"
9:11 AM
"Бібліотечний вересень"

Студенти-медики – гості «Бібліотечного вересня»

 

Тиждень з 16 по 22 вересня став тижнем екскурсій центральною бібліотекою студентів-першокурсників медичного училища ім. В. Жуковського. За ці дні бібліотеку відвідали біля сотні юнаків та дівчат. Бібліотека здивувала екскурсантів оновленим сучасним інтер’єром, різноманіттям книжкових виставок, великою кількістю новинок літератури.

Першокурсники медучилища (куратори: Вуйко А.Г., Кириленко М.В., Розумієєва Г.М.) ознайомились з відділами центральної бібліотеки, структурою Куяльницької ЦБС. Про це розповіла їм заступник директора Людмила Бензар, зосередивши уваги на п’яти основних причинах, щоб відвідувати бібліотеку в наш час.

Бібліограф Ірина Пашора зустріла студентів у читацькій залі, розповіла про роботу діючих в залі Інтернет-центру,  Пункту Європейської інформації та звернула увагу  на постійнодіючу книжкову виставку «Україна – від подиху століть до сьогодення», зацікавивши студентів захопливими фактами з історії країни.

Бібліотекар абонементу Людмила Поросятковська ознайомила студентів з правилами користування абонементом та презентувала цикл молодіжних книжкових вистовок: «Де книга, там молодь», «Сага про невідомі світи», «Серпантин книжкових новинок» та книжкову виставку-інсталяцію до 250-річчя Івана Котляревського «Творець нової української літератури».

Цілу екскурсію по локаціям краєзнавчо-туристичного «порталу» провела для студентів бібліотекар краєзнавчого відділу Надія Балабан, зробивши огляд книжково-документальних виставок з циклу «Героїчні сторінки краю» про людей, які творили його історію і ціною свого життя захищають наше майбутнє: «По кому дзвонять дзвони», «Земляки-герої Другої Світової» «Сузір`я звитяжців» та «Три Євгена, три непересічні постаті краю».

В медіацентрі бібліотеки молодь переглянула проморолики про роботу медіацентру і нові можливості сучасної бібліотеки. Бібліотекар Віолета Зінченко продемонструвала цікаві книжкові новинки з додатковою віртуальною реальність в форматі ЗD. 

Приємно, що бібліотека залишила у молоді приємні враження, вони щиро дякували працівникам за змістовну та цікаву екскурсію, і багато з них наразі стали читачами нашої бібліотеки.

Детальніше про екскурсії читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 804 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz