Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Вересень » 4 » "Бібліотечний вересень"
12:05 PM
"Бібліотечний вересень"

Все про рідний край узнаєш, коли до бібліотеки завітаєш


3 вересня на екскурсію до Гоноратської бібліотеки завітали наймолодші користувачі - дітлахи дитячого садка. Бібліотекар С. К. Якубовська в ігровій формі провела екскурсію під назвою "Все про рідний край узнаєш, коли до бібліотеки завітаєш". 
Дітки охоче відповідали на запитання, в який заклад вони прийшли, хто живе в цьому "домі". Розповідали, як потрібно правильно поводитись з книжечками, бережливо ставитися до них. З цікавістю розглядали яскраві книжечки для малечі, наперебій ділились враженнями про малюнки. 
Доступною та цікавою для маленьких майбутніх читачів стала і розповідь бібліотекаря про рідне село, його історію та мешканців.
Потім діти розповідали віршики про  рідний край, про книжку, про маму. А для того, щоб трохи відпочити, вихователь Г. Є. Паскаль провела з малечею фізкультхвилинку.
По закінченні заходу, дружньо подякувавши бібліотекарю, з обіцянкою незабаром завітати знову до бібліотеки, дітки повернулися до дитсадка.

Переглядів: 723 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz