Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Грудень » 1 » Бібліотечний спаринг: бібліотеки-ювіляри на професійному майданчику-2017
2:57 PM
Бібліотечний спаринг: бібліотеки-ювіляри на професійному майданчику-2017

"Останній акорд" "Бібліотечного батлу-2017"

 

Наприкінці листопада завершився професійний огляд-конкурс серед бібліотек Подільщини  "Бібліотечний батл-2017: бібліотеки-ювіляри на професійному майданчику". Останніми учасниками змагань стали бібліотеки сіл Любомирка, Соболівка та Дібровка.

17 листопада до Любомирської сільської бібліотеки завітала бібліотекар села Соболівка Яна Вербіцька з вчителем молодших класів соболівської школи Оленою Мариневич та привезли для для найменших читачів Любомирки ціле Свято книги "Книга - твій друг і порадник", яке включало в себе бібліотечний урок "Як берегти книгу", відеоперегляд "Історія створення книги", вікторини, загадки, конкурси та ігри. Професійна майстерність вчителя значно допомогла бібліотекареві справитися з конкурсним завданням та провести цей захід активно, динамічно, цікаво. 

24 листопада бібліотекар села Любомирка Наталія Анапольська з розважально-ігровою програмою "У гостях героїв казок" приїхала до школи села Соболівка. На маленьких "читайликів" чекала яскрава книжкова виставка "Почитаємо книги на Біс!", вікторини "Хто казку відгадає?", "Герої казок", "В назвах яких казок є цифри?", конкурси "Відгадай казку за малюнком" і "Відгадай мультфільм за уривком", а на конкурс "Намалюй Колобка з закритими очима" стояла ціла черга бажаючих.

Бібліотекар Наталія Євгеніївна, не маючи спеціальної освіти та великого стажу роботи в бібліотеці, справилась з завданням на "відмінно". Від цього заходу у журі залишись тільки світлі та теплі враження, тому що ми побачили перед собою дітей, які люблять книжки, які їх знають і залюбки читають. 

Добре справилась з конкурсним завданням і бібліотекар села Дібровка Оксана Чернявська, яка провела годину-реквієм "Тридцять третя сльоза України" до Дня пам'яті жертв Голодоморів 1932-1933 років для дорослих читачів станції Борщі. 

Історичну довідку Оксани Віталіївни  вдало доповнив підготовлений відеоматеріал "День пам'яті Голодомору 1932-1933 років", огляд архівних документів, проведений фахівцем із соціальної роботи Подільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олександром Скуділо та презентація завідувачкою бібліотекою станції Борщі Ганною Трояновською книжково-документальна виставка "Ішов голод Україною". 

Цьогорічні конкурсні заходи відзначились різноманіттям тематики, були змістовно насиченими, проведеними у тісній співпраці з вчителями і спеціалістами місцевих громад і пройшли на достойному професійному рівні. Сподіваємось, що з кожним роком вони будуть тільки вдосконалюватись.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 854 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz