Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Листопад » 17 » Бібліотечний спаринг-2016
3:32 PM
Бібліотечний спаринг-2016

Бібліотечний спаринг: Гонората - Глибочок

 

Ще одна пара бібліотек-ювілярів - учасників районного конкурсу "Бібліотечний спаринг: бібліотеки-ювіляри на професійному майданчику-2016" - закінчила своє цьогорічне змагання, провівши масові заходи на значному професійному рівні.
Розпочала змагання завідувачка бібліотекою села
Гонората Світлана Якубовська, яка 27 жовтня завітала у гості до школярів села Глибочок з книжковим святом "Її Величність - Книга". 
Господиня глибочанської бібліотеки зустріла гостей хлібом-сіллю на вишитому рушникові, привітала та представила присутнім у залі, а Світлана Кирилівна заочно познайомила школярів з гоноратською бібліотекою, запропонувавши до уваги відеоподорож "Будні Гоноратської бібліотеки". 
Продовжилось свято виступом ведучих - учнів гоноратської школи, які розповіли про значення книги та бібліотеки в житті кожної людини та громади. Цікавими для глядачів стали відеоролики "Історія створення книги", "Незвичайні бібліотеки світу", "Найкрасивіші бібліотеки світу", технічну допомогу в демонстрації яких забезпечила центральна районна бібліотека.
Презентація книжкової виставки "Книги, які шукають свого читача" познайомила школярів з перлинами української та світової літератури, а гумористичні інсценіровки про бібліотечне обслуговування "Бібліотекар та читач" та "Бабка Палажка та бабка Параска" викликали багато оплесків та сміху.
Під час розважально-ігрової програми діти відгадували, який предмет ховається у  "Чорній скриньці", відповідали на питання літературної вікторини, відгадували загадки з різнокольорових повітряних кульок, а у конкурсі-інтерв'ю "Вільний мікрофон" кожен учасник мав можливість висловити власну думку, продовживши фразу "Я читаю, бо..."

Зі зворотнім візитом до Гонорати делегація кращих читачів Глибочка на чолі з сільською бібліотекаркою прибула у листопаді. Бібліотекар села Глибочок Тетяна Руснак привітала гоноратську бібліотеку ювілейним тортом, коротко розповіла історію своєї бібліотеки та запросила усіх на День казки
День казки розпочався повчальною інформацією про типи та види казок, а потім знання маленьких читачів були перевірені в розважально-ігровій програмі з конкурсами "Літературна вікторина", "Чарівна скринька", "З якої казки ця тварина?", "Хто відправив телеграму?", грою "Чи добре ви знаєте казкових героїв?"
Найбільш цікавим моментом Дня казки стала дитяча вистава "Ріпка", акторами якої виступили активні читачі глибочанської бібліотеки і зібрали багато щирих оплесків від глядачів.

Цьогорічний спаринг закінчено. І як завжди, у журі є багато приємних вражень і зауважень до  сценаріїв та проведення заходів, але ж для цього ми і навчаємось, щоб працювати над помилками.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС
 

Переглядів: 625 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz