Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2014 » Листопад » 13 » Бібліотечний спаринг
11:56 AM
Бібліотечний спаринг
На професійному майданчику - бібліотеки сіл Олександрівка та Липецьке
 
 
11 листопада завершився "учбовий двобій" між останньою парою бібліотек-ювілярів. Бібліотекар села Липецьке 2 ч. Любов Іванівна Лунгул завітала до малечі села Олександрівка із літературною подорожжю до казкової країни та її героїв, а бібліотекар села Олександрівка Наталія Дмитрівна Суботіна 4 листопада відвідала дітей села Липецьке з літературним ранком "Книга - добрий та мудрий друг". 
Обидва заходи були розраховані на одну вікову категорію читачів - учнів молодших класів, і об'єднувала їх наявність великої кількості пізнавально-розважальних конкурсів, літературних вікторин, використання елементів театралізованого дійства.
По казковим зупинкам у "голубому вагоні" під музичні фрагменти відомого всім мультфільму подорожували дітки в селі Олександрівка, відповідаючи на питання вікторини  та виконуючи різноманітні завдання. Кульмінацією заходу стала зустріч на одній із зупинок з кумедною Бабою-Ягою, Костяною Ногою, роль якої артистично виконав учень 8 класу Липецької ЗОШ Станіслав Лунгул.
Вагоме доповнення до літературної подорожі надала директор Олександрівської ЗОШ Алла Іванівна Дога, яка підготувала з дітками  літературний монтаж про роль книги та бібліотеки в житті людини.
Справжню повагу та бережливе ставлення до книги продемонстрували і діти села Липецьке, підключившись до театралізованого дійства - зустріч двох книжок, ролі яких майстерно виконали бібліотекар Олександрівської бібліотеки Наталія Дмитрівна Суботіна та  завідувачка  клубом Тетяна Петрівна Бригадіна. 
Діти навипередки розповідали про основні правила поводження з книгою, заповнювали рядки  кросвордів на знання книги та літератури. Цікавою для дітей стала і підготовлена бібліотекарем хвилинка-родзинка "Чи знаєте ви?" за матеріалами дитячої енциклопедії.
Велику увагу малечі привернула вікторина зі справжніми дитячими іграшками - героями казок, на яких можна було не тільки подивитися, а й потримати у руках.
В обох бібліотеках були презентовані книжкові виставки: "Чарівний світ казок" (с. Олександрівка) та "Книга - володар Всесвіту" (с. Липецьке).
В різних селах, але однаково щасливими, покидали бібліотечні заклади маленькі читачі з яскравими повітряними кульками в руках, щирими посмішками та добрим настоєм та  з невеличкими дарунками від бібліотекарів-чарівників, які завжди готові перенести дітей машиною часу  з сучасності в сиве минулого чи в незнайоме майбутнє.
 
Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС
 
Переглядів: 786 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz