Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Листопад » 19 » Бібліотечний батл
1:23 PM
Бібліотечний батл

"Подорож у світ чарівної казки" на професійному батлі бібліотекарів

 

Цікаву "Подорож у світ чарівної казки" подарувала дітям села Малий Куяльник бібліотекар села Бочманівка Ксенія Чиканчи в рамках цьогорічного конкурсу "Бібліотечний батл: бібліотеки-ювіляри на професійному майданчику". 

Свій захід бібліотекар почала з презентації яскравої книжкової виставки "До казки на гостини", продовжила вікторинами та літературними іграми "З якої ми казки?", "Казкова пошта", " "Так чи ні?", "Казкове лото", на питання яких дітки жваво та активно відповідали, отримуючи за виявлені знання солодкі заохочувальні призи.

Однією з сторінок подорожі була весела фізкультхвилинка, але найбільше сподобались дітям інсценіровки  відомих усім з дитинства казок "Ріпка" та "Чарівна принцеса" на новий лад. 

Протягом усього заходу Ксенії Володимирівні допомагала господиня закладу бібліотекар Олена Цуркан і завідувачка сільським клубом Наталія Сергенчук,  а журі у складі представників центральної бібліотеки Людмили Бензар та Віри Фарфурак на чолі з директором Куяльницької ЦБС жодного разу не пожалкували, що серед бібліотек громади проводиться таких професійний конкурс, який додає майстерності сільським бібліотекарям та створює гарний настрій і святкову атмосферу для великих і малих читачів, збагачує їх новими знаннями. 

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 472 | Додав: Olga | Теги: книга, Конкурс, діти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz