Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2013 » Жовтень » 2 » Бібліотечні заходи до Дня людей похилого віку
5:36 PM
Бібліотечні заходи до Дня людей похилого віку
"Хай не спішать літа на ваш поріг!"

Щорічно 1 жовтня в нашій країні відзначається День людей похилого віку.  В цей день усім стареньким людям віддають шану та повагу, проводячи для них різноманітні акції, заходи, вечори відпочинку. В бібліотеках нашого району стало доброю традицією в цей день не  тільки презентація тематичних книжкових виставок, проведення вечорів-вшанування, а й відвідування  літніх людей з невеличкими дарунками, квітами та добрими, щирими словами.
Центральна районна бібліотека для своїх літніх читачів запропонувала цікаву книжкову виставку під назвою "Колись ми юними були, а зараз осінь наступає", запросила ветеранів бібліотечної справи на урочисте святкування Дня бібліотек. Вечір вшанування літніх людей  "Як  серце осені не хоче" був підготовлений та проведений працівниками культури  в села Мардарівка, а в селищі Борщі стареньких людей запросили на вечір відпочинку "Мої роки - моє багатство".
В рамках акції "Людям похилого віку- чуйність та милосердя!"  Новоселівська дитяча та доросла бібліотеки в співпраці з Будинком культури провели тематичний захід "Хай не спішать літа на Ваш поріг" у відділенні для престарілих місцевої лікарні. Щонеділі відвідує подібний заклад і завідувачка бібліотекою села Стара Кульна Г. В. Кабак, приносить літнім людям книжки та журнали, розповідає останні новини.

Детальніше про вшанування людей похилого віку бібліотекарями району читайте на сторінках
Переглядів: 4501 | Додав: Olga | Теги: люди похилого віку, бібліотека | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz