Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Травень » 28 » "Бібліотечне літо-2019"
2:00 PM
"Бібліотечне літо-2019"

"Бібліотечне літо" зустрічає розмаїттям заходів

 

Ось і розпочалося «Бібліотечне літо», а з ним і перші заходи, які покликані популяризувати книгу та читання серед дітей та підлітків. А так як інтереси наших дітей дуже різноманітні, то і теми, які пропонують бібліотекарі, - на всі смаки. 

Так, бібліотекар Косівської сільської бібліотеки Олена Дегтяренко запросила своїх читачів на виховну годину "Рідна мова - Всесвіту основа". Бібліотекар підготувала для гостей невеличку тематичну поличку та увімкнула пісню «Гімн українській мові». Зацікавила дітей і розказана Оленою Олегівною легенда про Мову, про те, як на світ з'явилися слова». Дітки залишили приміщення бібліотеки в захваті та подались якомога швидше переповісти легенду своїм друзям та батькам.

Завідувачка бібліотекою села Гидерим Василиса Полуденна запросила учнів 4-6 класів взяти участь у народознавчій годині "Рослини - символ України", під час якої вони ознайомилися з з цікавими легендами, загадками та повір'ями про природу та рослинні символи країни. Особливо учням сподобалась тематична вебпрезентанція та конкурс малюнків улюблнених рослин.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

 

Переглядів: 383 | Додав: Olga | Теги: бібліотечне літо, мова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz