Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2023 » Червень » 23 » Бібліотечне літо
2:23 PM
Бібліотечне літо

Літо з бібліотекою

 

Шкільні майданчики громади припинили свою роботу, але літо з книгою і бібліотекою триває, бо у книжок не буває канікул. В приміщеннях бібліотек і просто неба продовжує вирувати активне життя, книжкові пристрасті, голосні читання,  літературні подорожі, вікторини, відеоперегляди, веселі ігри та цікаві зустрічі, які дарують бібліотекарі своїм маленьким читачам.

На дітей, які мешкають у селах Вишневе та Ставки, на цьому тижні чекала цікава мандрівка у світ чарівної природи «Про дива і таємниці Природи-чарівниці».

 «Читайлики» бібліотеки села Стара Кульна були запрошені на гру "Професії  та їх речі",  дивилися відео про різноманітні професії,  а також розгадали прислів'я та приказки  о професіях.

Учасниками літературно-книжкових забав "Країна казкова - країна книжкова" в бібліотеці стали учні початкових класів села Бочманівка.  Діти прийняли активну участь у літературній вікторині "Чи знаєте ви казки, та їх героїв?" та були запрошені  на марафон "Літні читання", в якому виграє той, хто прочитає найбільше книг за літо.

Учні 1-4 класів Борщівськоі гімназії завітали до бібліотеки селища на екскурсію під назвою ''Літо з бібліотекою''. Діти не тільки познайомились з бібліотекою та правилами користування книгою, а й взяли активну участь у грі ''З якої ми казки".

В тому, що в сільській бібліотеці є багато цікавих книжок, розвиваючих ігор не тільки на комп’ютері, а й настільних, переконались учні літнього табору «Сонечко» Куяльницького ОЗО під час екскурсії бібліотекою села Куяльник.

Маленькі читачі села Борщі за допомогою бібліотекарки поринули у захоплюючий світ динозаврів, познайомившись з книжкою "Динозаври та інші рептилії - 100 запитань і відповідей»  та переглянувши  відео "Земля первісних часів". Протягом тижня продовжував працювати і гурток "Умілі рученята", де діти творили свої рукотворні шедеври, грали і розважались.

Бібліотека  села Качурівка організувала для своїх користувачів конкурс дитячого малюнка "Країна  дитячих  мрій".

Цікаве літературне свято для молодших читачів - "День книги" організувала та провела на цьому тижні бібліотекар села Соболівка.

Під девізом "Від жари та спеки тікай до бібліотеки!" активно працювала на цьому тижні і бібліотека села Гидерим.

Спекотного літнього дня бібліотекар та  маленькі читачі бібліотеки села Глибочок  вирішили провести  голосні літні читання на природі "Канікули з гарною книгою", в тіні розлогих дерев і весело, цікаво та пізнавально провели свій час.

Проводячи канікули в бібліотеках, дітки не тільки збагачуються новими знаннями, спілкуються, а й отримують  великий емоційний заряд енергії і яскраві враження.

Більше фото - на сторінках блогу бібліотеки

 

 

 

Переглядів: 287 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz