Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2023 » Червень » 19 » Бібліотечне літо
12:11 PM
Бібліотечне літо

Літня добірка книголюба

 

Літо! Яскраве сонце і спека спонукають до відпочинку. Книга може зробити довгоочікувану відпустку ще приємнішою. Найважливіше – підібрати вдалий стиль. Підказка: із захопливою історією кохання,  легким сюжетом, а ще така, щоб не шкодувати прочитаного, перегорнувши останню сторінку .

Центральна бібліотека КУ «Публічна бібліотека ім. Є. Чикаленка Куяльницької сільської ради» подбала про літній відпочинок своїх користувачів, підібравши найцікавіші книги з найзахоплюючими історіями, від яких неможливо відірватись.

На яскравій книжковій викладці під назвою «Літня добірка книголюба», бібліотека розмістила книги, наповнені загадковими сюжетами, мотивацією та порадами для поліпшення життя. Захоплює  і креативне оформлення виставки, жоден з читачів не оминув її увагою.

Запрошуємо молодь та дорослих до центральної бібліотеки! Обирайте книгу на власний смак та відпочивайте із задоволенням!

Переглядів: 167 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz