Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Червень » 14 » "Бібліотечне літо"
11:33 AM
"Бібліотечне літо"

"Веселися, грай і книжки читай!"

 

В бібліотеках Куяльницької громади триває «Бібліотечне літо». Працівники сільських бібліотечних закладів докладають багато зусиль, щоб зробити відпочинок маленьких мешканців району цікавим, веселим, сповненим нових вражень та нових знань, і, водночас, залучити їх до читання, привити любов до книги. Яскравими заходами "Бібліотечного літа" на цьому тижні стали заходи в селах Вишневе, Новоселівка, Коси, Стара Кульна та Олександрівка.

13 червня завідуюча Новоселівською сільською бібліотекою Олена Швець запросила вихованців пришкільного табору "Веселка" на бібліопікнік "Веселися, грай і книжки читай". Діти мали можливість розважатись на свіжому повітрі на ігровому майданчику біля Будинку культури. На них чекали заздалегідь підготовлені ігри, конкурси, вікторини, рухливі ігри та перегляд книжок з виставки-безладу, що влаштувала їм бібліотекар на килимку серед галявини.

На подібній бібліотечній галявині провела етичний урок «Урок ввічливості і доброти» для вихованців пришкільного табору і бібліотекар села Олександрівка Наталія Суботіна, після якого дітки по черзі читали вголос казки, роздивлялись яскраві малюнки, розповідали про улюблених книжкових героїв.

12 червня бібліотекар запросила дітей на екскурсію по бібліотеці під назвою «Подорож до країни Читландії». Однойменна гра-подорож пройшла і на шкільному майданчику села Вишневе, проведену для маленьких «читайликів» бібліотекарями Антоніною Станько (с. Вишневе) та Тетяною Демяненко (с. Ставки), а в селі Коси - весела ігротека "Нехай день розпочнеться з усмішки" з вікторинами, іграми та конкурсом малюнків, яку провела бібліотекар Олена Дегтяренко.

Конкурсно-розважальна програма "На всіх вітрилах помчимося в літо" пройшла в селі Стара Кульна. Завідувачка сільською бібліотекою Ганна Кабак запропонувала діткам літературні вікторини, веселі загадки, ігри, презентація нових книжок, а також відкрилась майстерня з ремонту ляльок-рукавичок, які відремонтували старшокласники для бібліотечного лялькового театру.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 826 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz