Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Червень » 8 » "Бібліотечне літо"
1:52 PM
"Бібліотечне літо"

"Любіть тварину, і рослину, і сонце завтрашнього дня!"

 

Цікаві та змістовні масові заходи для дітей в рамках програми "Бібліотечне літо" відбулись цього тижня в бібліотеках сіл Нестоїта, Гидерим та Куяльник. 

5 червня бібліотекар Гидеримської бібліотеки Василиса Полуденна провела з учнями 1-4 класів урок екології "Екологія краю: тривоги і надії" до Всесвітнього Дня охорони навколишнього середовища,  презентувала  книжкову виставку "У світі природи", провела з дітками розважально-ігрову програму та флешмоб "Любіть тварину і рослину, і сонце завтрашнього дня», а бібліотекар Куяльницької сільської бібліотеки Рита Гарматюк провела зі школярами місцевої школи літературний конкурс "Природа - очима письменників".

7 червня бібліотекарі Нестоїтської сільської бібліотеки Наталія Стопчанська та Тамара Гребонос спільно з працівниками сільського Будинку культури запросили вихованців пришкільного літнього табору відпочинку на  народознавче свято «Це слово співуче – криниця, дзвінкої води холодок…», яке було проведено біля джерела «Ізвор». 

Працівники культури провели краєзнавчу вікторину, конкурс на краще знання загадок та представили виставку-експозицію українських рушників «Рушники мої рушники: обереги, що не губляться у віках», а вчитель української мови Томаш Т.А. розповіла історію криниць Нестоїти, які мають назви «Антонова криниця» « Максимова криниця» та «Джерельний дідух».

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

 

Переглядів: 813 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz