Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Червень » 10 » "Бібліотечне літо"
2:34 PM
"Бібліотечне літо"

Бібліотека - острів скарбів

 

Цілу низку різноманітних  заходів  у веселій пізнавально-ігровій формі в рамках бібліотечної програми "Діти+Книга=Веселе літо" розробили для юних читачів працівники районної дитячої бібліотеки і відвідали з цими заходами села Липецьке, Петрівка, Нестоїта та Борщі.  Дітей  очікували неймовірні пригоди разом із героями їхніх улюблених книг, конкурси, вікторини,  вправи на сміливість, винахідливість та акторську здібність.

Головною розвагою на виїздах став  бібліотечний квест  «Бібліотека – острів скарбів».  Учасників гри на кожному кроці чекали несподівані сюрпризи та радісні відкриття. Головний скарб острова був надійно схований, а щоб дістатись до нього, потрібно було подолати непростий шлях і виконати багато завдань. У ролі завдань квесту виступали різноманітні загадки, вікторини, конкурси та рухливі ігри. Юні пірати  розшифровували таємничі «підказки», долали перешкоди на суші і на морі і, нарешті, досягли своєї мети.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу Подільської районної дитячої бібліотеки


            

Переглядів: 657 | Додав: Olga | Теги: бібліотечне літо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz