Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Червень » 2 » "Бібліотечне літо"
11:31 AM
"Бібліотечне літо"

Подаруємо дітям яскраве літо!

 

Щороку, в перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Перший день літа є  водночас і яскравим початком роботи бібліотек району на літніх пришкільних майданчиках та таборах відпочинку. Бібліотекарі проводять інформаційно-розважальні заходи спільно з вчителями, працівниками клубів як в стінах школи, бібліотеки, так і просто неба.
1 червня на площі селища Борщі відкрилося святкове дійство «Веселковий світ дитинства». Ведучі свята: завідуюча бібліотекою Ганна Трояновська, фахівець із соціальної роботи Олександр Скуділо та голова сільської ради Валентина Правенко  привітали всіх присутніх з Днем  захисту дітей, а потім на площі  під мелодії дитячих пісень  розпочалися мандрівки дітей по Островам розваг, святковий флеш-моб та конкурс малюнків на асфальті. Завершував свято великий танок дружби.
Цього ж дня на
Свято дитинства і відкриття табору літнього відпочинку «Сонечко» на запрошення бібліотекаря Наталії Іванкової зібрались і діти села Борщі.  Діти танцювали, співали, малювали, читали  казку "Три  ведмедя", знайомилися  з  новими героями  казок, дивилися  мультик  про  хороброго  зайченя-поліцейського, грали в рухливі ігри  та  ласували  смачним  морозивом!
В Будинку культури села Новоселівка пройшло свято до  Дня захисту дітей "Нехай на всій планеті радіють діти", яке підготували працівники Будинку культури Михайло Мойсенець, Галина Криуліна, завідувачка бібліотекою Олена Швець та фахівець із соціальної роботи Інна Хімік. Діти вирушили у уявну мандрівку на повітряних кульках у Краіну Забавію, де прийняли участь у  інтелектуальній грі  "Розумники та розумниці ," вікторині "У світі казки", конкурсі скоромовок, загадок, а під час музичних пауз співали пісні про літо, декламували вірші, танцювали.

Свято до Дня захисту дітей "Живуть на цій землі щасливі діти" відбулось і в Малофонтанській школі. Розпочала свято бібліотекар Ірина Дмитрієва, яка запропонувала дітям цілу низку цікавих розважальних ігор та конкурсів: гра "Плутаниця", гра "Нісенітниця", гра "Запитання-жарти", гра-пантоміма по книзі "Завітали тварини у гості до нас". Вчителі і  завідуюча клубом  Ірина Попенко запросили дітей до спортивних змагань.
Цікава
конкурсно-ігрова програма "Світить сонечко для всіх" для дітей пройшла в селі Бочманівка. Педагоги, працівники Будинку культури та бібліотекар Оксана Чиканчи підготували для дітей безліч веселих та пізнавальних конкурсів, серед яких конкурс «Перукарня», конкурс «Відгадай квітку», вікторина «Сторінками улюблених казок», конкурс загадків «Данетки». Завершувалося свято веселою дискотекою, солодким столом, гарним настроєм та щирими дитячими посмішками.
В Куяльницькій школі пройшло
свято для дітей "Діти - найцінніший скарб", підготовлене педагогами-організаторами та сільськими бібліотекарями. Спочатку діти складали "бібліотечні пазли" до улюблених казок світу, приймали участь у шкільному концерті, співали пісень, а потім бібліотекар Марія Каназірська оголосила конкурс малюнків "Моє літо".
 

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 697 | Додав: Olga | Теги: бібліотечне літо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz