Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Червень » 12 » "Бібліотечне літо"
12:53 PM
"Бібліотечне літо"

Веселі канікули - з бібліотекою скучати ніколи!

 


Бібліотечне літо у самому розпалі. Веселка  бібліотечної програми "Діти + Книга = Веселе літо" продовжує поповнюватись новими яскравими заходами для маленьких читачів. Дітей вже не потрібно запрошувати до бібліотек, вони в буквальному сенсі "штурмують" бібліотечні заклади району.

Особливою популярністю користується районна дитяча бібліотека, яка креативно, з фантазією та любов'ю продумала кожен день програми, кожну зустріч з читачами, кожен бібліотечний захід.  Не відстають від методичного центра, крокують в ногу з дитячою бібліотекою і сільські філії. Бібліотека запрошує своїх читачів не тільки до книжкових кімнат, а й збирає їх просто неба: на майданчику, на лісній галявині, біля річки.
5 червня у Малофонтанському клубі бібліотекар Дмитрієва І.П. і зав. клубом Попенко І.В. провели з дітьми конкурс "Хвилинка", "Питаю - відповідаєш". Діти відгадували загадки, слухали смішинки-веселинки, розповідали скоромовки та грали у веселі ігри.
8 червня на «Казковий світ день» зібралися учні початкових класів в селі Новоселівка. За святковою програмою на них чекала презентація книжкової  виставки "Чарівний світ казок",  інсценізація української народної казки "Рукавичка",  веселі літературні ігри "З якої це казки?" та "Бюро казкових знахідок", відеоперегляд казок "Івасик-Телесик" та "Маша та Ведмідь".
В цей же день в бібліотеці села Гидирим відбулась
екскурсія «Дивовижний світ книжок» та огляд книжкової виставки «Книги, що дарують радість» для учасників літнього пришкільного табору.
9 червня у бібліотеці села Малий Фонтан працівники культури провели  хвилинку-цікавинку "Дитячі розваги". Діти з увагою прослухали розповідь про фінського письменника-казкаря Закаріоса Тепеліуса, прийняли участь в літературних іграх:  "Занурення у світ казок", "З'єднай країну і казку", "Назви автора казки", "Впізнай, з якої казки предмет" та конкурсу малюнків "Мій улюблений герой".
10 червня маленькі читачі села Борщі відправились тропою зеленого туризму на річку Сухий Ягорлик, де від бібліотекаря Іванкової Наталії дізналися багато нового про історію рідного краю та річки. До відомої формули активного відпочинку «солнце, воздух и вода – наши лучшие друзья» долучилась книга. Тепер наші дітки будуть не тільки здорові та спортивні, а й начитані й кмітливі!

 

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу блогу ЦБС
 

Переглядів: 738 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz