Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2024 » Квітень » 4 » Безпека життєдіяльності дітей
11:04 AM
Безпека життєдіяльності дітей

Наша безпека  - в наших руках

 

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає,  як правильно діяти у певній ситуації. Бібліотеки Куяльницької громади не залишають поза увагою безпеку своїх маленьких читачів, проводять інформаційно-профілактичні заходи, які навчають дітей правилам  безпеки життєдіяльності, закладають надійний фундамент знань на  майбутнє.

Цікаві та пізнавальні уроки безпеки пройшли нещодавно в центральній дитячій бібліотеці. Темою уроків стала «Безпека дітей на залізниці». Юні читачі були ознайомлені з книжками, які розповідають про потяги та залізниці, роз’яснюють чому залізниця не є місцем для гри, чому потяг – це небезпечно, як працює потяг та що таке «гальмівний шлях».

Особливий наголос був зроблений на небезпеці «зачепінгу – молодіжному хобі, коли підлітки проїжджають між вагонами на буферах, сходах, або зверху вагонів на міжвагонному суфле або «гармошці» з величезним риском потрапити під колеса у випадку зриву.

Уроки були підкріплені відеоматеріалами Всеукраїнського уроку з безпеки дорожнього руху.

4 квітня, в Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки і допомоги в діяльності, повʼязаної з розмінуванням, в бібліотеці селища Борщі відбулася виховна година «Острови небезпек».

Присутні ознайомилися з ілюстрованою виставкою «Мінна безпека» та гуляли разом із псом Патроном сторінками книги «Прогулянка з Патроном».

Діти переглянули  інтерактивний онлайн-урок з мінної безпеки «Обережно - міни!» та запамʼятали головне правило: «Будь уважним, не підходь, не чипай, клич дорослого й телефонуйте з ним 101!».

Перегляд відеоматеріалу "Мінна безпека із песиком Патроном", "Що таке міна?", "Побачив міну? Правила мінної безпеки для дітей. Мінна безпека" зібрав сьогодні і юних відвідувачів бібліотеки-клубу села Борщі.

Більше фото - на блозі бібліотеки

 

 

 

Переглядів: 91 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz