Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2023 » Листопад » 9 » Безпека життєдіяльності дітей
1:21 PM
Безпека життєдіяльності дітей

Поради доречні, щоб життя було безпечним

 

Сучасне життя сповнене різноманітних несподіванок, а часом і небезпек. Біда може трапитися з кожною дитиною будь-де: в побуті, на вулиці, на природі, в школі і вдома. З метою збереження життя та здоров’я дітей, популяризацію знань про основні принципи безпечного сьогодення бібліотеки Куяльницької громади проводять цикл інформаційно-профілактичних заходів для дітей.

Центральна дитяча бібліотека запросила своїх юних користувачів взяти участь у тематичних вікторинах "Цивільний захист" та «Безпека життєдіяльності».

В бібліотеці села Глибочок пройшла бесіда-застереження «Твої дії у разі тривоги», яка покликана  навчити дитину безпечно поводитись самостійно у довкіллі (предметному, природному, соціальному). Закріпили отримані в ході бесіди знання дітки створеними власноруч малюнками, які склали яскраву виставку під назвою "Безпечності можна запобігти!»

В бібліотеці села Стара Кульна пройшов цикл масових заходів "Поради доречні, щоб життя було безпечним". До циклу заходів увійшли зустріч з медпрацівником «Як надати долікарську допомогу», перегляд відеоролику "Як виглядають сучасні вибухові гранати» та бесіда "Правила дорожнього руху".

Бібліотека села Олексіївка підготувала для дітей дидактичну гру "Правила користування електроприладами" та конкурс малюнків "Будь уважним та обережним!".

Бібліотекар села Петрівка провела захід на відкритому повітрі, в чудовому осінньому лісі. Це була година-застереження на тему "Їстівні та не їстівні (отруйні) гриби". Дітки з цікавістю слухали бібліотекаря, яка познайомила їх з тематичними довідниковими виданнями, розповіла про види грибів, які можна збирати, а яких треба оминати, а потім запросила до пошуку смачних дарунків природи.

Більше фото – на сторінках блогу бібліотеки

Переглядів: 107 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz