Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2012 » Листопад » 8 » Зустріч Богдана Сушинського з бібліотекарями району
10:32 AM
Зустріч Богдана Сушинського з бібліотекарями району
Читачі чекають на нові книжки Богдана Сушинського

Теплого та сонячного осіннього дня, 31 жовтня 2012 року в центральній районній бібліотеці панував піднесений настрій, атмосфера очікування якоїсь гарної події, доброї звістки. Бібліотека очікувала шановного гостя, гостя, якому в нашому районі завжди раді, - відомого  в нашому краї письменника Богдана Сушинського. На зустріч з ним зібралися всі бібліотекарі району з нагоди знакової для нашої ЦБС події.

Враховуючи жвавий інтерес читацької аудиторії до творів письменника, рішенням Котовської районної ради № 194-VI від 10 жовтня 2012 року при центральній бібліотеці створений авторський фонд Богдана Сушинського, де будуть збиратися книги письменника, література про його життя та творчість, автографи, рукописи, фотодокументи, відео та аудіозаписи.
У гості до бібліотеки Богдан Іванович завітав, як завжди, не з пустими руками, а привіз з собою біля 35 нових, цікавих книг, які щойно вийшли з друку. Авторський фонд бібліотеки поповнився новими художніми творами з серій «Время героев», «Секретный фарватер», «Зарубежные военные приключения», «Военные приключения», поетичними творами автора, зокрема збіркою поезій «Гладіатор» та ін.






Не зважаючи на щільний робочий графік, Богдан Іванович не тільки зустрівся з бібліотекарями району, а й відвідав історичну батьківщину відомого не лише в Україні, а й за її межами, мецената, громадського діяча Євгена Чикаленка – село Перешори Мардарівської сільської ради.
Це – ще один крок до написання книги про історію Косівської школи лірників, меценатом якої і виступав Євген Чикаленко. І бібліотекарі, і читачі району з нетерпінням чекають на книгу автора, яка стане вагомим внеском в краєзнавчий фонд Котовщини.


Детальніше про зустріч бібліотекарів району з Богданом Сушинським читайте на сторінках блогу ЦБС
Переглядів: 790 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz