Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Вересень » 15 » Зустріч з учасниками АТО
10:55 AM
Зустріч з учасниками АТО

Зустріч на рідній землі


Нарешті повернулись із зони АТО її учасники - жителі села Борщі Мазур Вадим та Соколов Олександр. Наші хлопці захищали волю та незалежність своєї Батьківщини більше року. Кожен день очікування для рідних та односельців був сповнений тривог, переживань і невимовної болі за долю захисників. І ось вони дома, на рідній землі... Радість переповнює кожного борщанина. Хочеться багато добрих і ніжних слів сказати нашим хлопцям, подякувати їм за їх мужність і відвагу. 
12 вересня у місцевому клубі села Борщі відбулася зустріч з учасниками АТО Мазуром Вадимом та Соколовим Олександром. Організувала зустріч бібліотекар Наталія Іванкова. Діти привітали наших героїв квітами, віршами та піснями. У теплому колі за філіжанкою чаю та солодощами хлопці розповіли односельцям про нелегкі будні війни.
Діти уважно слухали розповіді, роздивлялися фото, задавали цікаві питання нашим героям. В очах кожного слухача можна було прочитати цілу низку емоцій: і тривогу, і жаль, і біль.
Наші воїни багато говорили про своїх товаришів, з якими вони пройшли цей нелегкий шлях.
Хочеться побажати і Вадиму, і Олександру та іншим героям Котовщини, що повернулися додому, міцного здоров'я, душевного спокою, шани і поваги від близьких та від нас, тих, кого вони захищали.


 

Переглядів: 712 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz