Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Грудень » 1 » Зустріч з письменником
9:29 AM
Зустріч з письменником

Богдан Сушинський на ювілеї "Аркадійського Клубу" Котовщини

 

30 листопада центральна районна бібліотека зустрічала широко відомого в Україні та за її межами письменника, журналіста, вченого Богдана Івановича Сушинського з нагоди створення в місті Котовську місцевої філії літературного "Аркадійського Клубу".

Відкрила захід директор ЦБС Світлана Дюгаєва, яка поздоровила місцевих "аркадійців" і президента клубу - Богдана Івановича Сушинського з ювілеєм та передала слово очільниці Котовської філії поетесі Людмилі Шиманській. Людмила Миколаївна розповіла про історію створення клубу, творчі здобутки його членів, літературні досягнення.
За особистий творчий внесок у розвиток культури району та популяризацію художнього слова на Котовщини Людмила Миколаївна була нагороджена почесною грамотою відділу культури райдержадміністрації, яку урочисто вручила начальник відділу Ольга Шапран. Богдан Іванович також особисто привітав Людмилу Миколаївну та подарував нову книгу з власним автографом.
Вже традиційно на чергову зустріч з читачами Богдан Сушинський привіз до авторського фонду бібліотеки сім книжок  з останнього творчого доробку та як завжди, цікаво і захоплююче презентував їх для присутніх.
Зустріч відвідав голова Котовської райдержадміністрації Едуард Доценко, який щиро подякував письменника за його патріотичні твори, невтомну популяризацію історії України,  українського козацтва, та побажав подальших літературних успіхів  і  доробків на шляху прославлення нашої країни.
Присутні на заході прихильники творчості автора: працівники культури району, місцеві поети: Олександр Корембліт, Григорій Колесов, Ірина Львова, Валентина Присяжна, Ніна Крутцева, Тетяна Прохоренкова як завжди, опинилися під величезним впливом краси й сили художнього слова, ораторського мистецтва, великої ерудованості Богдана Сушинського, а на прощання побажали авторові здоров'я, нових творчих злетів та наснаги.

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС та сайті Котовської РДА

 

Переглядів: 682 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz