Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Липень » 9 » Зустріч з Богданом Сушинським
8:45 AM
Зустріч з Богданом Сушинським

Літня зустріч з письменником

 

7 липня до центральної районної бібліотеки на зустріч з прихильниками своєї творчості завітав відомий письменник, журналіст, академік Богдан Іванович Сушинський. 
В бібліотеці з 2012 року рішенням Котовської районної ради створений авторський фонд письменника, де збираються авторські твори, література про життя та творчість Богдана Сушинського, автографи, рукописи, фотодокументи, відео та аудіозаписи. У складі авторського фонду вже налічується  майже сотня документів, різноманітних за видами та жанрами: художні твори історичної тематики, наукові праці, документальні нариси, есе. Під час зустрічі відбулась презентація і віртуальної сторінки авторського фонду, відкритої у цьому році на сайті ЦБС Котовського району. Розділ "Авторський фонд Богдана Сушинського" містить чотири сторінки за жанрами представлених творів, фотографії книжок, короткі анотації до них та інформацію про зустрічі з письменником, які проходили в стінах бібліотеки.
Традиційно на чергову зустріч з читачами Богдан Іванович приїхав не з пустими руками, а привіз до бібліотеки шість книжок з останнього творчого доробку: історичні романи "Рицарі Дикого поля", "Шабля, освячена Римом" та "Саблями крещенные", гостросюжетний воєнно-пригодницький роман з серії "Секретный фарватер" "Гнев Цезаря", збірка новел "Обкрадення Мікеланджело", літературні студії "Перед забралом вічності" та презентував їх для гостей заходу, як завжди, цікаво і захоплюючи.
Самою цінною серед подарованих книг стала збірка вибраних літературознавчих статей "Перед забралом вічності", одна з яких - "Сонеты бытия" - прис
вячена нашому земляку, колишньому редакторові газети "Котовські вісті", письменнику Анатолію Ковальському.
Присутні на зустрічі місцеві поети: Людмила Шиманська, Михайло Низовцов, Степан Чорноволюк, Юлія Шестова, керівник районного молодіжного поетичного клубу "Джерело" Людмила Гожа, працівники культури на чолі з начальником райвідділу культури Ольгою Шапран в черговий раз попали під  вплив краси й сили художнього слова, ораторського мистецтва, великої ерудованості Богдана Сушинського та побажали  авторові здоров'я, творчої наснаги і подальших літературних здобутків.     

Детальніше про зустріч читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 748 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz