Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2014 » Червень » 16 » Запрошуємо у БІБЛІОТЕЧНЕ ЛІТО!
4:28 PM
Запрошуємо у БІБЛІОТЕЧНЕ ЛІТО!
"БІБЛІОТЕЧНЕ ЛІТО" крокує районом
 
Подарувати дітям літо повне пригод, цікавих справ, веселих сюрпризів, нових друзів та нових книжок готові бібліотекарі Котовського району, які активно запрошують читачів у БІБЛІОТЕЧНЕ ЛІТО! Бібліотекарі  пропонують: екскурсії, відеоекскурсії, мультимедія-перегляди, ігротеки, лялькові вистави, презентації нових книжок, голосні читання, літературні вікторини, різноманітні розважально-ігрові програми.
11 червня Нестоїтська дитяча бібліотека приймала маленьких читачів в своєму Книжковому граді. Бібліотекар Гребонос Тамара Данилівна провела для школярів 2-5 класів цікаву екскурсію по країні, якої немає на карті, із зупинками біля книжкових виставок, тематичних поличок з чарівними назвами "Країна книжкова - країна казкова", "Хто казки читає, той відгадає", "Веселинки баби Параски та діда Хоми".  Бібліотекарка продемонструвала дітям яскраві ілюстрації до найкращих дитячих книг, а дітки намагалися відгадати, з якого твору ці малюнки. 
Особливу увагу дітей привернула зупинка біля
книжкової виставки, присвяченої 200-річчю Т. Г. Шевченка, "Вічне слово Шевченка". 
Учням 7-9 класів бібліотекарка запропонувала звернути увагу на твори поета за шкільною програмою,  представлені на
тематичній поличці "Пророк, народжений Україною".
12 червня   в гості до дітлахів села Соболівка у повному складі завітали працівники центральної районної дитячої бібліотеки  з цікавою програмою, до якої увійшли і роздача  візиток  та запрошення у гості  до районної дитячої бібліотеки, і правовий майданчик  просто неба «Чи знаєш ти свої права?» з показом лялькових судових справ та рольових ігор, і літературний огляд - вікторина «Вперед до казкограду Великого Пушкіна» (до 215-річчя  від дня народження О.Пушкіна), і незабутня  розважальна  програма: лялькова вистава «Канікули Кузі»,  гра «Першовідкривач», та рольові ігри по народним казкам. І навіть, коли святкова програма під бурхливі оплески добігла кінця, діти не бажали розлучатися з бібліотекарями і прохали їх приїхати до них ще.
Бібліотечна програма "Літо+Книга=Веселе літо!" продовжує свою активну ходу селами району!
 
Детальніше читайте на сторінках блогу ЦБС
Переглядів: 856 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz