Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2012 » Квітень » 6 » Закриття Тижня дитячого та юнацького читання
3:39 PM
Закриття Тижня дитячого та юнацького читання
Закриття Тижня дитячого та юнацького читання

4 квітня у ЗОШ  с.Нововселівка  відбулось  урочисте закриття  Тижня дитячого та юнацького читання.












В гостях у школярів побувала районна дитяча бібліотека . До уваги  дітей був   представлений різноманітний комплекс бібліотечних заходів, який не залишив байдужим жодного глядача. Розпочався захід оглядом книжкової виставки «Почитаємо! Книги на БІС!», літературу до якої бібліотекам Котовського  району надала обласна дитяча бібліотека ім. Н.Крупської.

Далі захід продовжила  цікава слайд – презентація з історії виникнення книги,  де діти змогли не тільки  почути,  а й побачити на власні очі, як виглядала  книга  у різні часи.  Глядачі  були здивовані різноманітними розмірами від книжки-крихітки до книжки-велетня.   Лялькова вистава «Пригоди  Марʼянкиної  книжки»  показала дітям,  як не треба поводитися з книгою.  Рольова гра по казці «Ріпка» та  казкові  вікторини  розважили дітей та показали їх артистичність і начитаність.



Захід закінчився активним знайомством усіх присутніх із цікавими новими книгами, які були широко представлені на огляді у школі,  та записом нових читачів до бібліотеки.

Переглядів: 933 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz