Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2013 » Листопад » 7 » Заходи з нагоди Дня української писемності та мови
3:42 PM
Заходи з нагоди Дня української писемності та мови
"Як гул століть, як шум віків - рідна мова"

9 листопада в Україні щороку відзначають День української писемності та мови.З нагоди цього свята в бібліотеках Котовського району відбулась низка заходів,
які популяризують твори української літератури, знайомлять з українськими письменниками, оспівують красу української мови та мудрість меткого народного слова.
З нагоди Дня української писемності та мови в центральній районній бібліотеці 7 листопада відбулась презентація книжкової виставки "Як гул століть, як шум віків - рідна мова". До уваги читачів бібліотеки був запропонований цікавий огляд книжкових видань.

5 листопада
бібліотекарі села Нестоїта завітали до учнів 10-го класу сільської школи, запросивши їх на годину спілкування "Тобі не вянуть з роду, квітувать в поемах і серцях", присвячену рідному українському слову. Відкрила захід вчителька української мови та літератури Стопчанська О. Є. цікавою розповіддю про історичний шлях нашої мови, її розвиток та становлення.
Бібліотекарі Гребонос Т.Д. та Стопчанська Н. Є. презентували школярам яскраву книжкову виставку "Наша мова житиме у віках" та огляд літератури "О мово рідна, ти пісенна повінь".

Учні Качурівської школи стали учасниками цікавого заходу -  літературного струмочку "Лунай, прекрасна наша мово!", який підготували та провели сільський бібліотекар К.П. Гоцуленко та викладач української мови Т. І. Бондар.


Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 790 | Додав: Olga | Теги: Україна, мова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz