Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2014 » Червень » 5 » Заходи до Дня захисту дітей
3:27 PM
Заходи до Дня захисту дітей

Хай сонцю і квітам всміхаються діти!

Щороку в перший день літа відзначається одне з найстаріших міжнародних свят - День захисту дітей, прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими, прославляли свої родини і рідний край.

1 червня з нагоди святкування  Міжнародного Дня захисту дітей в селі Коси відбувся щорічний районний дитячий фестиваль "Перші зірочки". Гостями фестивалю стали талановиті діти з усіх куточків Котовського району. 

Велику зацікавленість у дітей викликав стенд "Щасливе дитинство Котовщини", два підрозділи якого "Читаюча Котовщина" та "Творча Котовщина" знайомили з основними заходами для дітей, які проходили на протязі року в нашому районі.  Хлопці та дівчата не приховували радісних емоцій, впізнаючи себе та своїх друзів на яскравих кадрах фоторепортажу, та  залюбки ділилися враженнями та спогадами від заходів, учасниками яких вони були.

Різноманітні вікторини, літературні ігри та "Бібліотечна Арт-студія", які підготували працівники районних бібліотек, зібрали чимало прихильників серед гостей. Веселі смайлики та усміхнене сонечко, золоті зірочки, барвисті метелики, червоні сердечка, намальовані на щоках, руках малечі, влучно підтримували атмосферу справжнього дитячого свята.
По закінченні розважальної програми на гостей свята чекав фейєричний та незабутній фестиваль дитячої творчості на сцені Косівського Будинку культури.

2 червня на свято до Дня захисту дітей "Веселкове дитинство"  зібралися хлопчики та дівчата села Новоселівка. Працівники бібліотек села Г. Криуліна та О. Швець, директор Будинку культури Л. Мойсенець запропонували дітям велику конкурсно-розважальну програму, учасники якої були нагороджені призами та солодощами від місцевих підприємців.

3 червня конкурсно-розважальна програма під назвою "Майбутнє - це ми!"  зібрала учасників шкільного літнього табору в бібліотеці села Малий Фонтан. На початку програми дітей очікувала екскурсія по бібліотеці,  під час якої діти дізнались про правила користування бібліотекою, переглянули книжкові виставки. Захід продовжився конкурсом малюнків, вікториною по загадкам та різноманітними іграми, проведеними бібліотекарем І. Дмитрієвою.

Три дні червня - і ціле море посмішок, дитячого щебету та непідробної радості та щастя в очах!

Детальніше про заходи до Дня захисту дітей читайте на сторінках блогу ЦБС

 

Переглядів: 2913 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz