Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2014 » Жовтень » 17 » Заходи до Дня українського козацтва
1:54 PM
Заходи до Дня українського козацтва
Подорож в козацьку добу
 
 
14 жовтня в Гидеримській сільській бібліотеці було проведено свято до Дня українського козацтва "Подорож в козацьку добу", яке підготували завідувачка бібліотекою М. В. Трончу та шкільний бібліотекар В. П. Негривода.
Учні школи старанно підготувались та прийняли активну участь в літературно-поетичній композиції. Вони читали вірші про сміливих та мужніх охоронців Батьківщини: "Смерть козака",  "Зажурилась Україна", "Чорноморські козаки" та виконували відомі козацькі пісні "Засвіт встали козаченьки", "Гей, на горі женці жнуть" та "Їхав козак за Дунай". Наприкінці заходу дітям  була запропонована вікторина з історії українського козацтва.
 Подібний захід відбувся 15 жовтня і в Мало-Фонтанській сільській бібліотеці для учнів 5-7 класів. Діти дізнались,  хто з сивої давнини боровся за незалежність України з  історичної веб-презентації "Живий голос далекої епохи".  Учні переглянули багато цікавих історій про відданість Батьківщині, неймовірну силу козацького духу, відкрили для себе багато нових імен справжніх  українських героїв.  Активно включилися діти  у вікторину "Храми козацької доби", яка значно розширила кругозір учасників.
 Такі заходи  залишають  байдужими та поповнюють історичні знання школярів про козацьку добу та історію рідного краю.
Переглядів: 1214 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz