Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Січень » 22 » Заходи до Дня Соборності України
2:49 PM
Заходи до Дня Соборності України

Україна соборна - моя гордість і слава


22 січня 2015 року біля стели Т.Г. Шевченку зібрались представники Нестоїтської громади:  школярі, педагоги, працівники Будинку культури, бібліотекарі, члени сільської ради на чолі з головою Михайлом Загарією, аби відзначити День Соборності України.
Під час проведення святкового
мітингу «Свято єднання біля стели Т.Г. Шевченка»  бібліотекарі Тамара Гребонос, Наталія Стопчанська та худ. керівник Галина Ряжева розповіли про витоки свята та запросили громаду покласти квіти до підніжжя стели Тараса Шевченка. Продовжився захід в бібліотеці, де учасники пригадали історичні події, які передували підписанню «Акту Злуки», ознайомились з книжковою виставкою  «Україна, моя Україна – я на світі для тебе живу»,  а також мали змогу послухати українські народні пісні та вірші у виконанні працівників культури.
Напередодні – 21 січня – були покладені квіти і до стели Т. Г. Шевченку в селі
Бочманівка. Бібліотекарі та працівники Будинку культури разом з  учнями місцевої школи організували та провели Свято Соборності «Україно моя калинова».
Цього ж дня
свято під назвою "Україна Соборна" було проведено і в центральній бібліотеці села Липецьке. На цей захід були запрошені учні 7 - 8 класів місцевої ЗОШ І-ІІІ ст., для яких була презентована книжкова виставка "Україна єдина". У своєму вступному слові бібліотекар Інга Урсул наголосила, що День Соборності є символом єдності нашого народу, який нагадує про героїчні сторінки історії країни, про традиції загальнонаціональної єдності, які не раз допомагали рідній країні вистояти під час суворих випробувань.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 947 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz