Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2014 » Січень » 24 » Заходи до Дня Соборності України
4:15 PM
Заходи до Дня Соборності України
Україно - держава соборна, сонценосна колиска моя!

22 січня 1919 року в Києві, на Софійській площі, було проголошено Акт злуки про возз’єднання українських земель у соборній українській державі.  
З нагоди святкування 95-ої річниці Дня Соборності в бібліотеках району відбулися тематичні заходи: історичні години, уроки патріотизму, презентації книжкових виставок та огляди літератури.

15 січня в бібліотеці села Малий Фонтан відбулась історична година "Співаємо славу тій події і тепер". 
23 січня
  бібліотекар Ірина Дмитрієва завітала до сільської школи на урочистий захід, присвячений  Дню Соборності України, та  запропонувала до уваги учнів огляд книжкової виставки   "На шляху до свободи та незалежності
Укра
їни".
Цього ж дня в  актовому залі Новоселівської школи  відбувся захід "Україна є, була , і буде..." 
Бібліотекар дитячої бібліотеки Криуліна Г.Д. презентувала книжкову виставку "Це твоя Земля, твоя країна, найдорожча за усе Земля!".  Директор Будинку культури Мойсенець Л.А. та завідувачка сільської бібліотеки для дорослих  Швець О. М  представили літературно- музичну композицію.  Заступник директора по виховній роботі Шуляк М.А продемонструвала музичний відео-ролик "Україна - держава соборна, сонценосна колиска моя!"  У виконанні учнів  5-8 класів під керівництвом вчителя музики Мойсенець М.К прозвучали пісні про Україну. 
Всі присутні в актовому залі взялися за руки, об'єднавшись в коло, що символізувало  Країну без заходу та сходу, без півдня та півночі, єдину та прекрасну нашу Україну.

 Червоною стрічкою через січневі заходи проходила тема Тараса Шевченка. Деякі з них починалися біля поличок книжкових виставок, присвячених Великому Кобзарю, кульмінацією інших ставало  урочисте покладання квітів до пам'ятників поетові -  незламному борцю за волю народу, єдність нашої великої країни та щасливу долю її нащадків.



Переглядів: 1297 | Додав: Olga | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz