Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2014 » Травень » 12 » Заходи до Дня Перемоги в бібліотеках району
3:16 PM
Заходи до Дня Перемоги в бібліотеках району
"Та війна не тільки на гранітних плитах, а й у пам'яті..."
 
9 травня для мільйонів українців залишається днем пам'яті та шани тим, хто здобув Перемогу, днем доблесті та героїзму наших ветеранів. Мужність і самовідданість старшого покоління на полях битви і на трудовому фронті в ім'я перемоги над фашизмом - істинний приклад патріотизму для нащадків.
Напередодні свята в бібліотеках району пройшли патріотичні години, уроки пам'яті, години мужності, презентації книжкових виставок, зустрічі з ветеранами війни та праці, літературні вечори, конкурси дитячих малюнків, серед яких: презентація книжкової виставки «У  граніті,  в  бронзі,  у  серцях» (с. Липецьке центр),  патріотична години  «Із  книжок  про  війну,  про  бої  ми  читаємо»  (с. Стара Кульна), година мужності «Маленькі  герої  великої  війни» (с. Чубівка), зустрічі з ветеранами та солдатськими вдовами в селах Новоселівка, Чубівка, Качурівка та ін.

8 травня в читацькому салоні "Бестселер" в центральній районній бібліотеці пройшов вечір поезії, присвячений 90-річчю відомого поета-барда Булата Окуджави, "Проповідник любові і добра". Тема війни - одна із головних у творчості Окуджави. Його пісні "Десятый наш десантный батальон", "Бери шинель, пошли домой", До свидания, мальчики", "Вы слышите, грохочут сапоги" співає не одне покоління. 

З біографією та творчим життям поета ознайомили присутніх ведучі заходу бібліотекарі ЦРБ Лук'янчук Л.Є. та Попова О. В. Захід супроводжувала презентація творчості барда "Негромкие песни о вечном Булата Окуджавы", яку запропонувала гостям бібліотекар Інтернет-центру Вербицька І. С. 
Учасники засідання читали улюблені вірші Булата Шавловича із збірки "Посвящается Вам", яка була складовою книжкової виставки "Возьмемся за руки, друзья". 
 
Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС
Переглядів: 1780 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz