Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2014 » Січень » 30 » Заходи до Дня пам'яті героїв Крут
2:15 PM
Заходи до Дня пам'яті героїв Крут
Біль мого народу – Крути

29 січня
річниця бою під Крутами - подія, яка набула для українського народу символічного значення.
Крути стали легендою, символом героїзму та жертовності молодого покоління в боротьбі за незалежну Україну.

До річниці бою під Крутами в бібліотеці селища Борщі 25 січня відбулася година пам’яті «Пам'ять героїв Крут». В бібліотеці зібралися діти селища, яким не байдужа пам'ять про полеглих героїв Крут. Бібліотекар презентувала книжкову виставку «Біль мого народу – Крути» та розповіла про ті жахливі часи, які відбулися у січні 1918 року на залізничній станції Крути.
Своєчасним та доречним до усього заходу та сучасних подій, які відбуваються в нашій країні, стали невмирущі строки Тараса Шевченка «Свою Україну любіть!», які прочитав учасник заходу Вітя Заміралов.
Подібні тематичні заходи відбулись і в інших бібліотеках району.
29 січня в Борщівській бібліотеці-філії № 37 було проведено годину історичної пам’яті "Україною ми жили, за Україну полягли". 30 січня в бібліотеці села Гонората відбулась година пам'яті «Вам вічна слава, вічна пам'ять!» для школярів 6-9 класів сільської школи.  Естафету заходів підхопила Косівська сільська бібліотеки, запропонувавши читачами історичну подорож в минуле «Героїка трагедії Крут» для учнів 8-9 класів.
Відеоподорож в історію нашої країни «На Аскольдовій могилі - український цвіт» відбулась  в читальному залі центральної районної бібліотеки. Під такою ж назвою пройшла історична година і в краєзнавчому відділі.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

 

Переглядів: 5536 | Додав: Olga | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz