Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2014 » Травень » 15 » Заходи до Дня Матері та Дня сім'ї
2:41 PM
Заходи до Дня Матері та Дня сім'ї

Безсмертний образ матері моєї

 

В цьому місяці ми святкуємо два родинних свята - День Матері та День сім'ї. В бібліотеках проводяться цикли різноманітних масових заходів, які уславлюють матір та родину.

 «Безсмертний образ матері моєї» – під такою назвою 13 травня пройшла літературна подорож в Новоселівській сільській бібліотеці. Завідуюча бібліотекою О. М. Швець розповіла учням 8-9 класів про історію та традиції святкування Дня Матері в Україні та європейських країнах та презентувала тематичну виставку  «Величне і прекрасне слово Мати! Від неї все на світі! Навіть світ…», закликавши любити своїх матерів, шанувати, пильнувати їх нині, поки вони поряд з нами, щоб завтра не спізнитись, бо матері не вічні…

14 травня в центральній районній бібліотеці за "круглим столом" "Прийомна сім'я - це для мене" з нагоди Дня Матері та Міжнародного дня сім'ї, підготовленим районною Службою у справах дітей (начальник - І. О. Бочарова), зібралися матері, які прийняли в свої сім'ї на виховання дітей із дитячих будинків. В рамках цього заходу бібліотекарем Людмилою Поросятковською була проведена презентація книжкової виставки "Сироту виховати - що храм возвести", яка зібрала новинки художньої літератури, де висвітлюється тема усиновлення та сімейних дитячих будинків.

В  центральній районній дитячій бібліотеці для маленьких читачів був проведений урок творчості "Створіть Ваше сімейне древо", який не залишив байдужим нікого з дітей. Завзято включившись до створення власного сімейного дерева, вони  з радістю демонстрували свої роботи.  

 

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 6362 | Додав: Olga | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz