Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2014 » Жовтень » 3 » Заходи до Дня людей похилого віку
2:25 PM
Заходи до Дня людей похилого віку

Нехай людина добро приносить, бо світ навколо любові просить

В рамках бібліотечної програми «Душу зцілює добро» щорічно в бібліотеках Котовського району проходить цикл масових заходів «Мудрі і багаті літами» до Дня людей похилого віку. В цьому році такі  заходи підготували та провели бібліотекарі  сіл Новоселівка, Куяльник, Бочманівка та селища Борщі.

1 жовтня виїзний захід - вечір-вшанування «Зорепадом летять роки», який підготувала завідуюча бібліотекою селища Борщі  Ганна Михайлівна Трояновська, зібрав літніх мешканців села Домниця. Цей захід став водночас і заліковим заходом бібліотечного конкурсу для бібліотек-ювілярів «Бібліотечний спаринг: бібліотеки-ювіляри на професійному майданчику 2014». Великою перевагою цього заходу стала співучасть багаторічних партнерів бібліотеки: спеціаліста з питань дітей, сім’ї та молоді райдержадміністрації  Скуділо Олександра Миколайовича, завідувачки клубом села Борщі Іванкової Наталії Юріївни та аматорів художньої самодіяльності села.

Колектив сільського клубу у складі бібліотекаря Олени Тоток, завідуючого клубом  Володимира Миколайовича Фоміна та ветерана бібліотечної справи села Катерини Петрівни Засопіної зустрічали гостей на порозі закладу за народною традицією з хлібом-сіллю на вишитому рушникові.

Багато щирих, ніжних слів почули досвідчені, мудрі, добрі бабусі та дідусі села Домниця. Звучали в заквітчаній, нарядній залі місцевого клубу зворушливі рядки української лірики про людську осінь, яка як і природа, буває різною.

Щирими оплесками дякували старенькі за душевні пісні у виконанні В’ячеслава Іванкова та талановитої дівчинки, учениці Борщівської школи, Мирослави Мараренко.  Червоною ниткою через увесь захід проходило тема сердечної вдячності та щирих побажань нашим бабусям та дідусям щастя, миру та довгих років життя.

В цей же день працівники Куяльницької бібліотеки: завідувачка філією Тетяна Родіонівна Бойко та бібліотекар Валентина Вакарчук, клубний працівник Марія Рівняк та учні 8-9 класів Куяльницької школи здійснили «марафон пошани», відвідавши на дому старожилів сіл Куяльник та Вестерничани з святковою програмою «Роки людині до лиця» та невеличкими дарунками від сільської ради.

Відвідали працівники культури людей похилого віку і в селі Бочманівка. Бібліотекар Ксенія Володимирівна Чиканчи спільно з клубним працівником провела для них годину пошани «Нехай людина добро приносить, бо світ навколо любові просить».

В День людей похилого віку  працівники культури та учні села Новоселівка завітали до  місцевої лікарні від № 2 Котовської ЦРЛ, де провели годину спілкування "Добром забуте серце обігрійте". Учні сільської школи на чолі з організатором по виховній роботі Шуляк М. А. і вчителем музики Мойсенець М.К. привітали людей похилого віку, одиноких, які знаходяться на постійному проживанні в Новоселівській лікарні, та запронували до їхньої уваги  літературно- музичну композицію.

А працівники культури: Мойсенець Л.О., Швець О.М., Криуліна Г.Д. поздоровили всіх хворих людей не тільки щирими, добрими словами, а й пригостили кожного солодощами. Діти ж подарували всім присутнім  квіти, які ще довго нагадуватимуть стареньким пацієнтам закладу про годину добра та людської турботи.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 4626 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz