Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Серпень » 21 » Заходи до Дня Державного прапора та Дня Незалежності України
6:52 PM
Заходи до Дня Державного прапора та Дня Незалежності України

З-поміж інших країн лиш одна дорога нам усім - Україна!


Найбільшим державним святам України – Дню Державного прапора та Дню Незалежності - бібліотеки Котовського району присвятили цілу низку урочистих масових заходів.
19 серпня в бібліотеці станції Борщі відбулась презентація книжкової виставки "Мій край чудовий - Україна". Завідуюча бібліотекою Ганна Трояновська Ганна запросила дітей до перегляду літератури, яка знайомить з основними історичними подіями становлення державності України, вчить шанувати державні символи, поважати традиції українців та представників інших національностей, що населяють країну.
Спеціаліст КРЦСССДМ Олександр Скуділо запросив присутніх здійснити
історичну подорож "Тернистими шляхами до суверенності", ознайомив присутніх із історією народження українського прапора та розповів про великий і складний шлях нашого  народу до суверенності.
Подорож в історію під назвою «З-поміж інших країн лиш одна дорога нам усім – Україна» відбулась цього дня і в бібліотеці села Новоселівка. Разом із завідуючою бібліотеки Оленою Швець присутні заглянули в історію України, дізналися, звідки пішла її назва, ще раз згадали її державні та народні символи.
Під час подорожі бібліотекар
презентувала книжкову виставку «Моя вишнева Україна окрилена, співоча, калинова».
Для читачів Липецької центральної бібліотеки були проведені
огляд куточку регіональної інформації "Про наш район - про гордість нашу" та вікторина "Україна - незалежна правова держава".
Велику увагу читачів викликали
презентації книжкових виставок і в інших бібліотеках району, зокрема «Україно! Україно! Мій коханий краю!» в бібліотеці села Куяльник та «Мій край вишневий, Україно» в бібліотеці села Вишневе.

 

Детальніше про заходи читайте на блозі ЦБС

Переглядів: 1084 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz