Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2014 » Червень » 27 » Заходи бібліотечної програми "Діти+Книга=Веселе літо"
1:23 PM
Заходи бібліотечної програми "Діти+Книга=Веселе літо"
Діти + Книга = Веселе літо
 
Веселка  бібліотечної програми "Діти + Книга = Веселе літо" продовжує поповнюватись новими яскравими заходами для маленьких читачів. 
Так, захоплюючий захід для малечі, яка любить співати, цікавиться українською піснею, підготували бібліотекарі  центральної Липецької бібліотеки Урсул Інга та Дімпул Лариса. 16 червня учні молодших класів шкільного літнього табору завітали до бібліотеки на музичну вікторину "Хай лунає пісня".  Серед великої кількості питань вікторини майже жодного не залишилось без відповіді: діти навипередки відповідали, заспівували відомі рядки пісень, тому не дивно, що переможців в цьому конкурсі було багато.
Не менш цікавою для малечі стала і казкова вікторина "100 загадок для дітей", яка пройшла 20 червня в бібліотеці села Малий Фонтан. Завідуюча бібліотекою Ірина Дмитрієва та завідуюча клубом Ірина Попенко зібрали діточок за чашкою чаю, пригостили солодощами, запропонували відповісти на жартівливі, дотепні питання вікторини та позмагатися за почесне звання найкращого знавця українських казок.
 
Активними учасниками гри-вікторини "Квітам - сонце, дітям - книги та мир" стали і молодші школярі села Олександрівка, які 18 червня завітали до сільської бібліотеки. Бібліотекар Наталія Суботіна гостинно зустріла дітей, запропонувала екскурсію бібліотекою, розповіла їм про значення книги в житті людини та запросила до цікавої гри, під час якої діти розгадували загадки, малювали казкових героїв, зачитували рядки з улюблених книжок.
 
Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС Котовського району
Переглядів: 868 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz