Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Серпень » 18 » Заходи "Бібліотечного літа"
8:26 AM
Заходи "Бібліотечного літа"

Крокуючи "Бібліотечним літом"


Вже невдовзі школярі Котовщини почують перший вересневий дзвоник та поспішать за шкільні парти, але поки що, в останні серпневі тижні, в бібліотеках району для маленьких читачів продовжує панувати "Бібліотечне літо" з цікавими пізнавально-розважальними заходами.
Так, бібліотека
села Малий Фонтан  влаштувала для своїх читачів зустріч з майстринями-вишивальницями "Чарівниця-вишивальниця".  Завідуюча Ірина Дмитрієва розповіла присутнім про історію української вишивки, про народні традиції, повязані з вишивкою, а запрошені майстрині розповіли про своє захоплення, поділилися досвідом та продемонстрували свої найкращі роботи.
Розпочавшись у бібліотеці, зустріч продовжилась справжнім
майстер-класом на дому у відомої в селі вишивальниці Фаюк Марії Семенівни, яка поділилась  з дівчатками та хлопчиками своїми секретами народної вишивки.
Цікавою та пізнавальною для малофонтанських школярів стала
краєзнавча година "Край, в якому ми живем", під час якої діти познайомились з історією заснування свого села, прослідили за його розвитком та розбудовою, дізналися про видатних односельців.
Бібліотекар села Борщі Наталія Іванкова запросила дітей на 
вікторину "Фауна і флора в міфах" та запропонувала позмагатися в конкурсі малюнків "Моє літо". 
Багато добрих емоцій та гарних вражень залишилося у маленьких читачів після
прем'єри книги "Знакомство с самыми красивыми местами мира". Мандруючи сторінками книги, діти опинялися в надзвичайних за своєю красою природних місцях, розташованих по всіх континентах світу: милувалися яскравими фарбами підводного світу Червоного моря, слухали неповторний шум водоспадів Ніагари та Вікторії, захоплювались величчю швейцарських Альп, Кіліманджаро та Фудзіями.

Більше фотографій дивіться на блозі ЦБС
 

Переглядів: 711 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz