Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2014 » Вересень » 9 » Захід до 200-річчя Тараса Шевченка в селі Гонората
1:46 PM
Захід до 200-річчя Тараса Шевченка в селі Гонората

Шевченкове слово - екологія людської душі

 

Одним з найбільш масштабних заходів з увіковічнення пам'яті Шевченка, що проходить на Котовщині,  є літературно-музична композиція «Нас єднає Шевченкове слово», яка вже була презентована в березні-квітні  жителям  сіл Липецьке, Малий Фонтан та мешканцям міста.  8 вересня працівники культури завітали до Гоноратської ЗОШ.  

Палка поезія самого Кобзаря, пісні на його вірші, улюблені народні пісні Тараса Григоровича у виконанні  творчого колективу Котовського районного центру культури та дозвілля  та натхненне подання святкової канви тематичного заходу ведучих: бібліотекаря краєзнавчого відділу районної бібліотеки Надії Балабан та директора РЦКД Михайла Іванова не залишили жодного байдужого глядача. 

Зал із задоволенням підхоплював відомі пісні на слова Кобзаря та гучно аплодував солістам. Українські вишиванки, різнокольорові віночки та стрічки, слова рідної мови, мелодійні народні пісні - все це створювало своєрідну атмосферу пізнання своєї рідної культури, виховуючи, як сьогодні все частіше говорять,  "екологію" людської душі.

Завершилась зустріч спільним виконанням пісні "Реве та стогне Дніпр широкий" на вірші нашого незабутнього Кобзаря.

 

Більше фотографій дивись на сторінках  блогу ЦБС

Переглядів: 737 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz