Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Березень » 14 » Всеукраїнський проект "Display-кросинг"
9:33 AM
Всеукраїнський проект "Display-кросинг"

"Мрій! Читай! Мандруй!" з районною бібліотекою

 

В центральній районній бібліотеці з 13 по 19 березня буде експонуватися виставка-подорож "Мрій! Читай! Мандруй!" в рамках Всеукраїнського проекту Молодіжної секції УБА "Display-кросинг"-2017, в якому бере участь 146 бібліотек України. Виставка присвячена Міжнародному року сталого розвитку туризму, проголошеному ООН, і ставить за мету популяризацію міжнародного туризму як засобу кращого взаєморозуміння між народами, поваги до культурних цінностей в усьому світі та сприяння зміцненню миру на планеті. 

Виставку розкривають три розділи.  "Бібліотечні мандри з героями книг" познайомлять вас з героями книжкових світових бестселерів, які будуть зустрічати відвідувачів на своїх континентах. Шахерезада та Ходжа Насреддін з Азії, д'Артаньян та три мушкетери, Джейн Ейр, Шерлок Холмс, Ромео і Джульєтта з Європи, Том Сойер та Гек Фінн, Чингачгук Великий Змій та Звіробій з Північної Америки, Хосе Буендіа та Алхімік з Південної Америки, Меггі і Ральф з Австралії та багато інших...

"Рідний край у бібліотечних туристичних маршрутах" пропонує цікаву подорож Україною та її справжньою перлиною - Одещиною, її музеями, театрами, історичними пам'ятками.  Родзинкою розділу є маловідомі туристичні маршрути по  Подільщині з її історико-архітектурними пам'ятками, відомим підземним монастирем "Райський сад", старовинним Храмом Святого Архангела Михаїла.

Розділ "Спогади та враження" зібрав різноманітні сувеніри, фотографії, листівки з різних країн світу, серед яких можна знайти і приміряти справжні голландські сабо ручної роботи, потримати в руках дивовижного карибського монстра - рибу-їжака, послухати шум Атлантичного океану, приклавши мушлю-зубатку до вуха.

Подорож обіцяє бути насиченою та цікавою, тож не зволікайте, а завітайте до бібліотеки!

Детальніше про виставку-подорож читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 653 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz