Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Березень » 27 » Всеукраїнський конкурс "Книгоманія"
9:14 AM
Всеукраїнський конкурс "Книгоманія"

"Суперчитач Подільщини - 2017"

 

24 березня 2017 року в центральній районній бібліотеці відбувся районний конкурс  «Суперчитач  району-2017» в рамках Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія», що проводиться з 2005 року під час Тижня дитячого та юнацького читання.

15 учнів 6-7 класів - учасників конкурсу (переможців І етапу)  з різних куточків Подільського району ( Нестоїта, Гидерим, Мардарівка, Соболівка, Куяльник, Гонората, Липецьке, Новоселівка, Стара Кульна, Станіславка, Любомирка, Мурована) зібралися, щоб позмагатися в знаннях світової та української літератури.

Діти представили на розсуд журі свої щоденники читання, відповіли на питання літературної анкети, але найбільш цікавим завданням конкурсу стали презентації улюблених книжок, які супроводжувались малюнками до улюблених творів, майстерним перевтіленням в літературних героїв та віршами, присвячені своєму книжковому персонажу. 

Перед журі стояла складна задача у визначенні переможця. Проте конкурс є конкурс, лише два переможці: Козаченко Олена, учениця 6 класу з села Куяльник та  Апихтіна Анастасія, учениця 7 класу з села Стара Кульна, отримали право носити звання "Суперчитач-2017", були нагороджені дипломами та цінними подарунками.  Вони приймуть участь у ІІІ-му етапі  змагання за звання «Суперчитач області» у місті Одеса.

Всі учасники конкурсу отримали "Сертифікати учасника" та художні книжки, подаровані меценатом Володимиром Осиповим, депутатом Одеської обласної ради, в рамках благодійної програми "Книга - дітям села". В рамках цієї програми одержали книжкові добірки і ще шість  бібліотек  нашої системи  (Вишневе, Глибочок, Климентове, Мала Кіндратівка, Мурована та Малий Куяльник).

 

Детальніше про конкурс читайте на сторінках  блогу ЦБС

Переглядів: 581 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz