Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Квітень » 6 » Відправлення гуманітарної допомоги воїнам АТО
10:55 AM
Відправлення гуманітарної допомоги воїнам АТО

Подвиг героїв АТО - приклад для нащадків

 

3 квітня в Качурівській середній школі I-III ст.  відбулась подія, до якої всі ретельно готувалися не один день, - відправлення гуманітарної допомоги українським воїнам в зону АТО.

Напередодні в школі були проведені патріотичні години, які готували класні керівники спільно з сільським бібліотекарем Гоцуленко К. П.  огляд тематичної виставки «Наші земляки – герої АТО». До уваги школярів бібліотекарем був запропонований огляд тематичної виставки "Наші земяки - герої АТО" з матеріалами про мешканців села, які сьогодні на передовій. Це – Щербина Анатолій, Чимпоєш Федір та Катішов Віталій.

Разом із патріотичними годинами в школі проводилась велика робота по збору продуктів харчування для допомоги воїнам, ініціатором якої виступили вчитель початкових класів Якубенко Г. В. та організатор позакласної роботи Бригадир В. М.

І ось в школу на зустріч з дітьми та дорослими завітали боєць із зони АТО Вінцюк Станіслав Іванович та волонтер Бочкун Леонід Федорович. СГ ТОВ «Обруч» (керівник Татаров Є.В.) виділило машину, в яку завантажили зібрану школярами і всіма небайдужими мешканцями села допомогу для воїнів. Значну допомогу надало і господарство «Агродім» (керівник Григорчук В. І.). Станіслав Вінцюк повинен доставити цю машину до своєї військової частини.

На зустрічі в школі Станіслав розповів про те, що в бою отримав поранення. А після лікування вважає своїм обов’язком повернутися в ряди військових і захищати разом із побратимами нашу землю. Волонтер Леонід Бочкун, спілкуючись з дітьми, зауважив, що йому, як випускнику Качурівської школи, дуже приємно, що школярі мають такий високий патріотичний дух.

Естафету зустрічі перейняли учні, які декламували гостям вірші про мир, про Україну, танцювали та співали українські пісні. Потім діти передали солдатові листи,  які вони написали на передову.

Вантаж із благодійною допомогою відправився у зону АТО хлопцям, які, ризикуючи своїм життям, захищають нашу Україну.

Детальніше читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 755 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz