Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Травень » 30 » Відкриваємо Європу разом
2:45 PM
Відкриваємо Європу разом

Вивчай Європу - змінюй Україну

 

29 травня, по-літньому теплої неділі, в селі Коси з'явився "Майданчик європейських розваг", який відкрила центральна районна бібліотека в рамках великого районного фестивалю "Перші зірочки" з нагоди  Міжнародного Дня захисту дітей. Юнаки та дівчата, які потрапили на майданчик першими, стали учасниками креативного бодіарту "ЄвроFace". Надалі їх чекала розважально-ігрова програма "Вивчай Європу: змінюй Україну".
Поділившись на команди, підлітки змагалися, хто встигне написати найбільшу кількість країн - учасників Євросоюзу у
конкурсі "Євроафавіт", збирали зірочки за правильні відповіді, щоб створити прапор Євросоюзу,  у вікторині "Європа: що? де? коли?". Велике пожвавлення викликала гра "гаряче крісло" у тест-вікторині "Знавець європейських традицій". Під час конкурсу "Європейські літературні бутерброди" юнаки та дівчата мали змогу перевірили свої знання щодо  творчості європейських письменників. А потім на зміну інтелектуальним завданням прийшли рухливі ігри - улюблені серед народів Європи, але не менш популярними і серед українців - "Dartc" та "Twyster".
Завершував програму майданчика
фотофлешмоб. Щасливі, усміхнені обличчя, щира радість від спілкування з однолітками, яскраві картинки свята  - все це відбилось на фотографіях, які ляжуть в основу альбому "Пізнаємо Європу разом" у Пункті європейської інформації центральної районної бібліотеки. 
 

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

 

 

Переглядів: 763 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz